Boden Gym

Start – Strand Fysiocenter

På gym, i sal eller i bassäng. På vårt gym Strand24 kan du dessutom träna dygnet runt. Ta chansen att prova på gruppträning med konceptet Fort Gjort – gruppträning som är anpassat för er som har liten, eller ingen erfarenhet av gruppträning, eller som helt enkelt inte får tid och möjlighet att träna regelbundet.

Start - Strand Fysiocenter


Step In Boden – Step In

BLI MEDLEM. Som medlem på Step In får du tillgång till både gruppträning och gymträning. Du har möjlighet att träna precis när du vill.

Step In Boden - Step In


Bodens Gymnastikklubb

Bodens Gymnastikklubb väljer att fr.o.m. måndag 23/3 ställa in resten av vårterminen på grund av rådande omständigheter. Detta gäller både Gymmix gruppträning och barn- och ungdomsverksamhet.

Bodens Gymnastikklubb


Björknäsgymnasiet – Boden

Björknäsgymnasiet ligger mitt i Boden och har nära till såväl natur och fritid som till centrum, näringsliv och arbetsmarknad. Här finns all gymnasiekompetens samlad i en miljö där samverkan är naturlig, utbudet brett och attraktivt.

Björknäsgymnasiet - Boden


Gym – Nordpoolen

Gym. Träna. I våra lokaler finns även ett gym som drivs av Strand Fysiocenter. Med träningskort från Strand Fysiocenter får du tillgång till hela anläggningen.

Gym – Nordpoolen


Välkommen Till Crossfit Boden – Kom Igång Med Din Träning Redan

Med hjälp av våra kunniga coacher och vår väl genomtänkta träningsprogrammering kan vi inte bara få dig att nå dina mål, du kommer även ha fantastiskt roligt längs vägen och träffa många nya vänner hos oss på CrossFit Boden.

Välkommen Till Crossfit Boden - Kom Igång Med Din Träning Redan


ASP Center Barn- Och Ungdomsboende. Gruppbostad Och Hvb För

Till Boden och Luleås centrum går det bussar årets alla dagar. Från Bodens centrum och Luleås centrum finns det flera buss- och tågavgångar varje dag, både söderut och norrut. Från ASP Center är det tre mil till närmaste flygplats, Luleå Airport med ett flertal dagliga flygavgångar till olika destinationer.

ASP Center Barn- Och Ungdomsboende. Gruppbostad Och Hvb För


Bodens Gymnastikklubb

Bodens Gymnastikklubb väljer att fr.o.m. måndag 23/3 ställa in resten av vårterminen på grund av rådande omständigheter. Detta gäller både Gymmix gruppträning och barn- och ungdomsverksamhet.

Bodens Gymnastikklubb


Bodens Atletklubb – Startsida – Facebook

Bodens Atletklubb, Boden. 112 gillar · 140 har varit här. Medlemmar som inte är anslutna till vårat autogiro kan betala på: BG 5673-6739 PG 20 91 53-6 SWISH 123 024 77 75 OBS! märk betalning med.

Bodens Atletklubb - Startsida - Facebook


Strand Fysiocenter – Startsida – Facebook

Strand fysiocenter, Boden. 1 509 gillar · 110 pratar om detta · 4 834 har varit här. Strand fysiocenter erbjuder tre träningsanläggningar i Boden. Sjukgymnaster, massörer, naprapat, träning och.

Strand Fysiocenter - Startsida - Facebook


Winter-Net – Gym Och Gruppträning

Gym – StepIn Gym – StepIn. I Winternets lokaler driver StepIn en komplett träningsanläggning med gym och gruppträning. Gymmet är öppet 24 timmar om dygnet. I gymmet hittar du konditionsmaskiner, en väl utvald maskinpark, fria vikter samt en stor öppen yta för funktionell träning och stretching.

Winter-Net - Gym Och Gruppträning


Välkommen Till Step In! – Step In

Om du letar efter ett lättillgängligt gym har du kommit rätt. Vi har öppet dygnet runt alla dagar! Värva en vän och få en månad gratis! . Step In Boden.

Välkommen Till Step In! - Step In


Hulkboden – Ett Billigt Gym I Sätra. I Gävle!

Vi hanterar inga kontanter i gymmet på eftermiddagar och helger längre. Man kan bara betala med swish om man ska köpa kort på plats. Vi har fått in klagomål på ungdomar som beter sig illa i gymmet på kvällar/helger. De är högljudda, p.

Hulkboden - Ett Billigt Gym I Sätra. I Gävle!


Gym Boden – TimeCenter

Gym Boden bokar du här online på 60 sekunder. · Bilder · Verifierade · Populärast i Boden.

Gym Boden - TimeCenter


Gym I Boden – Sida 1

Hitta gym i Boden. Listan inkluderar RJWC Exhaust systems, T.E Sports, Bodens Hockeyförening, Skifix, Nordpoolen Äventyrsbad och Team Sportia Boden. Klicka på var och en i listan nedan på kartan för mer information.

Gym I Boden - Sida 1


Hitta Gym I Boden

Letar du efter ett Gym i Boden? Här hittar du en lista med olika Gym i Boden. Klicka på gymmets namn för att se mer information.

Hitta Gym I Boden


Köpkvarteret 43:An I Bodens Centrum

I Köpkvarteret 43:an finns idag Team Sportia, Kicks, Kronan Apotek, Subway, Jysk, Allstar och 24sevenFitness gym. Köpkvarteret 43:an är en inomhuslösning med access både från ett nytt tillkommande torg i syd-väst läge och från det befintliga parkeringshuset, tillika Bodens mest centrala parkering.

Köpkvarteret 43:An I Bodens Centrum


Nytt Gym Etablerar Sig I Boden – Na

BODEN BODEN Nu står det klart – . Nytt gym etablerar sig i Boden. BODEN Nu står det klart – företaget Hermelinen tar steget och expanderar till Boden. Jenny Stridsman.

Nytt Gym Etablerar Sig I Boden - Na


Gym & Fitness Träning I Boden

Norrbottens län Boden Gym i Boden. Här hittar du ditt närmaste gym och fitness i Boden. Oavsett hur du vill träna – banta, bränna fett och gå ner i vikt, bara få din vardagliga motion, eller bygga muskler och styrketräna så hoppas vi du hittar ett gym i Boden som passar dig.

Gym & Fitness Träning I Boden


Sävast – Hermelinen

Här får du tillgång till ett nybyggt och superfräscht nyckelgym i Boden Business Parks nya anläggning. Gymmet har splitternya maskiner och generösa öppettider. Nära till gymmet finns även Restaurangen på Boden Business Park, som serverar smakrika och varierade matupplevelser. Medlemmar i Luleå city har tillgång till gymmet i Sävast.

Sävast - Hermelinen


Bodens Tävlingsryttarsällskap. Fårhagsvägen 14. Boden 2020

Bodens Tävlingsryttarsällskap arrangerar hoppträning för Nina Wengelin. Nästa träning är planerad 14-15/3 träningen äger rum på Aulis Hästsportcenter. Dag 1 mycket bommar, gymnastik och serier, dag 2 består oftast av banhoppning.

Bodens Tävlingsryttarsällskap. Fårhagsvägen 14. Boden 2020


Gym – 4YOU

Inpassering till gymmet sker med en tagg, som man måste ha för att träna på gymmet! GYMKORT: 100 kr/månaden som betalas månadsvis.

Gym – 4YOU


Inpuls – Personligare Träning I Luleå

Personligare träning i Luleå! Träna i gymmet, med våra instruktörer eller i gruppass med bodypump, spinning, pilates, core mm.

Inpuls - Personligare Träning I Luleå


Posted in: Boden

Senast Uppdaterad: April 23, 2020