Buss Boden Jokkmokk

Jokkmokk Busstation – Länstrafiken Norrbotten

Trafikomläggning linje 28. Avgång 07:15 från Luleå, justerade avgångstider från S Svartbyn mot Boden. Ändringen gäller linje 28 fr o m måndag 6/4.

Jokkmokk Busstation – Länstrafiken Norrbotten


Bodens Resecentrum – Länstrafiken Norrbotten

Avgång 07:15 från Luleå, justerade avgångstider från S Svartbyn mot Boden. Ändringen gäller linje 28 fr o m måndag 6/4. Matvaruleveranser i Överkalix kommun.

Bodens Resecentrum – Länstrafiken Norrbotten


Busstationer – Länstrafiken Norrbotten

Trafikomläggning linje 29 Boden. Turen med avgång kl 15.30 från Boden Resecentrum tidigareläggs till kl 15.25. Avgångstiderna på efterföljande hållplatser Medborgarplatsen, Brogatan och Campus Läs mer.

Busstationer – Länstrafiken Norrbotten


Välkommen Till Bodens Busstrafik! – Bodens Buss

Bodens Busstrafik har även fordon för uthyrning.Vi är det lilla företaget med de stora möjligheterna, ingen resa är för stor eller för liten! Boden buss AB Företaget startades år 2000 med övertagandet av de bussar Boden Taxi då ägde och sedan år 2015 är vi även en del av Granbergs buss och vi har i dagsläget 13 Bussar med kapacitet för 10 – 65 Passagerare.

Välkommen Till Bodens Busstrafik! - Bodens Buss


Vi Finns I Hela Norrbotten! – Bodens Buss

Bodens Buss AB är ett privatägt Norrbottenföretag som är etablerade över nästan hela fyrkanten, vårat fokus ligger på kundfokuserad högkvalikativ busstrafik. Tillsammans med oss gör du ett klimatsmart val, åk tryggt och miljösäkert med oss! Bodens Buss AB består även av Brändöbussen AB samt Granbergs Buss AB.

Vi Finns I Hela Norrbotten! - Bodens Buss


Boden – Jokkmokk Avstånd

Avstånd från Boden till Jokkmokk. Avståndet mellan Boden och Jokkmokk är 121 kilometer fågelvägen. Ruttens beräkning från Boden till Jokkmokk är 134 kilometer och beräknade körtiden är 1 timme 52 minuter.

Boden - Jokkmokk Avstånd


Jokkmokks Taxi

Vi är ett taxiföretag med både personbilar och handikappanpassade bussar. Vi kör främst persontransporter men också bud. Genom Jokkmokks Taxi kan du beställa taxiresa till och från tåg stationerna i Gällivare, Murjek och Boden eller flyg Lapland Airport i Gällivare och Luleå Airport.

Jokkmokks Taxi


Bussgods Jokkmokk – Föreningsgatan 8. Jokkmokk

Det jobbar 40 personer på Bussgods Jokkmokk. Det fanns . 40 anställda på företaget 2018.Antalet anställda har minskat med 2 personer. 2017 jobbade nämligen 42 anställda på företaget.

Bussgods Jokkmokk - Föreningsgatan 8. Jokkmokk


Tidtabell Buss. Linje 44. Gällivare – Jokkmokk – Boden – Luleå

Tidtabell buss, linje 44, Gällivare – Jokkmokk – Boden – Luleå Jag blev så irriterad på länstrafikens användarovänliga hemsida att jag bestämde mig för att visa hur enkelt det skulle kunna vara.

Tidtabell Buss. Linje 44. Gällivare - Jokkmokk - Boden - Luleå


Resa – Jokkmokk

Kiruna Flygplats ligger ca 220 km norr om Jokkmokk och trafikeras av SAS. Buss eller flygtaxi till Kiruna centrum. Med buss. För busstider till Jokkmokk: Länstrafiken i Norrbotten . Med tåg. Närmaste järnvägsstation efter Stambanan är Murjek. Från Murjek tar det cirka en timme med buss till Jokkmokk. Se tidtabeller på sj.

Resa - Jokkmokk


Jokkmokks Marknad Flyg – Rolfs Flyg & Bussresor

Ett besök i Lappland under vintertid blir ett minne för livet. Under resan besöker vi bland annat den livliga vintermarknaden i Jokkmokk och det sagolika Ishotellet i Jukkasjärvi. Vi ser även Kirunas visningsgruva och får lära oss mer om den framtida flytten av stadens centrum, ett komplicerat projekt som engagerar hela Lappland.

Jokkmokks Marknad Flyg - Rolfs Flyg & Bussresor


Resa Till Jokkmokk – Hitta Hit • Jokkmokkguiderna

Det mest miljövänliga alternativet. Ta dig till Stockholm. Från Stockholm tar du nattåget till Boden eller Murjek. Från Boden eller Murjek tar du anslutande buss till Jokkmokk.

Resa Till Jokkmokk - Hitta Hit • Jokkmokkguiderna


Lönns Buss – Bussresor Som Ger Mersmak!

En resa på ca 3 timmar, strax före Jokkmokk passeras Polcirkeln. Under dagen händer mycket intressant på och utanför marknadsområdet. Renrace ner på sjön, utställningar på museet och naturligtvis marknadsstånd i massor. I skymningen samlas vi vid bussen och rullar ner till vårt hotell där en varm bastu väntar för de som önskar.

Lönns Buss - Bussresor Som Ger Mersmak!


Linje 28 Boden – Sunderbyn – Luleå

Linje 28 Boden – Sunderbyn – Luleå BODEN Garnis BODEN Brogatan Parken BODEN Medborgarplatsen BODEN Resecentrum BODEN Manhem BODEN Torpgärdan S˜VAST Svängleden N SUNDERBYNHållplats väg 97 SUNDERBY Sjukhus GAMMELSTAD Hållplats väg 97 LULE¯ Universitet/Aurorum LULE¯ Munkeberg väg 97 LULE¯ Pontusbadet LULE¯ N Hamnen LULE¯ Hermelinsparken.

Linje 28 Boden - Sunderbyn - Luleå


Lokaltrafik/Kollektivtrafik – Boden

Bodens lokaltrafik trafikerar helgfri måndag till lördag med undantag för påskafton, midsommarafton, jul- och nyårsafton som inte trafikeras. Här kan du läsa tidtabellen för lokaltrafiken i Boden. Tidtabellen finns även i Bodenappen samt i Länstrafikens app. Tiden i tidtabellen är den tid som bussen som tidigast passerar hållplatsen.

Lokaltrafik/Kollektivtrafik - Boden


Busstider Norrbottens Län – Företag

Busstider Norrbottens Län – konferensresor, busslinjetrafik, beställningstrafik, företagsresor, bussgods, busstrafikföretag, linjetrafik, expressbussar, bussar.

Busstider Norrbottens Län - Företag


Välkommen Att Boka Din Tågresa Här! – SJ

Boka och köp din tågresa med SJ här. Vi erbjuder billiga tågresor över hela Sverige samt till Köpenhamn, Oslo och Narvik!.

Välkommen Att Boka Din Tågresa Här! – SJ


Från Stockholm Till Jokkmokk Med Tåg – Railcc

För att resa från Stockholm till Jokkmokk med tåg, vänligen läs följande information. Köp din tågbiljett online via bokningslänkarna nedan. Lågprisbiljetter och rabatter är tillgängliga om du bokar i förväg. Så här skulle din resväg kunna se ut. 1 Stockholm Sverige – Jokkmokk Sverige 814 km.

Från Stockholm Till Jokkmokk Med Tåg - Railcc


Jokkmokks Marknad Med Ishotellet 7 Dgr – Tjörnarpsbuss

Jokkmokks marknad & Ishotellet 7 dagar. Det känns magiskt att komma till polcirkeln under vintern. Att uppleva det speciella ljuset och känna den torra kylan samtidigt som man vandrar runt på Jokkmokks marknad och på det fantastiska Ishotellet med besökare från hela världen är ett minne för livet.

Jokkmokks Marknad Med Ishotellet 7 Dgr – Tjörnarpsbuss


Resa Till Jokkmokks Kommun – Destination Jokkmokk

Jokkmokk är en upplevelse för dig som är intresserad av natur och kultur. Den samiska kulturen blommar i Jokkmokk i både traditionell och modern tappning. Jokkmokk är utsedd till en av de 10 bästa platserna i Sverige för kulturupplevelser och vandringsleden Kungsleden är utsedd till en av de vackraste vandringslederna i världen.

Resa Till Jokkmokks Kommun - Destination Jokkmokk


Posted in: Boden

Senast Uppdaterad: April 23, 2020