Stockholmsbörsen Idag Epiroc

Epiroc – Forum – Placera

Epiroc / detta var annledningen till att jag sålde / Epiroc 2019-10-28 09:45 IP: Cbeh4tftb Det jag fått förklarat för mig efter att ha läst rapporterna är att Epiroc satsar väldigt hårt på service åt gruvfordonen via området Equipment & Service, detta gör bolaget mindre påverkat för cykliska konjunkturer då gruvindustrin oftast har sin egna konjunktur, ex inträffade.

Epiroc - Forum - Placera


Epiroc B EPI B – Köp Aktier – Avanza

Köp aktier i Epiroc B – enkelt och billigt hos Avanza Bank. Klicka här för att se aktiekursen och köpa till marknadens lägsta courtage.

Epiroc B EPI B - Köp Aktier - Avanza


Aktier – Aktuella Aktiekurser På Börsen – Nordnet

Uppdaterade aktiekurser från Stockholmsbörsen OMXS Large Cap, även nyckeltal och historik för alla noterade bolag.

Aktier - Aktuella Aktiekurser På Börsen - Nordnet


Atlas Copco Handlas Exklusive Rätt Till Aktier I Epiroc

Villkoren i avknoppningen är 1:1, innebärande att en A- respektive B-aktie i Atlas Copco berättigar till en A- respektive B-aktie i Epiroc. Handel med aktier i Epiroc på Stockholmsbörsen, Nasdaq Stockholm, kommer inledas måndagen den 18 juni.

Atlas Copco Handlas Exklusive Rätt Till Aktier I Epiroc


Storbankerna Faller På Rapporter – Drar Med Sig Hela Börsen

Storbankernas rapporter får ett kyligt mottagande på Stockholmsbörsen, som stänger tidigare idag. Detsamma gäller färska bokslut från Sportamore och Epiroc. Stockholmsbörsen inleder tisdagens handel med en nedgång på 0,3 procent för OMXS30-index.

Storbankerna Faller På Rapporter – Drar Med Sig Hela Börsen


Atlas Copco Störtdyker Utan Epiroc – Sydsvenskan

Det breda OMXS-index på Stockholmsbörsen öppnar svagt nedåt med 0,2 procent på onsdagen. Bland de ledande börserna i Europa öppnar handeln spretigt. Londons FTSE100-index backar 0,2 procent.

Atlas Copco Störtdyker Utan Epiroc - Sydsvenskan


DagensNyheter Börs – Aktuella Börskurser. Valutor Och Räntor I Samarbete

Punkten efter Dagens Nyheter har funnits med allt sedan det första numret 23 december 1864. Grundaren Rudolf Wall lär ha satt dit den med tanken att Dagens Nyheter inte bara är ett namn.

DagensNyheter Börs - Aktuella Börskurser. Valutor Och Räntor I Samarbete


Atlas Copco Handlas Idag Exklusive Rätt Till Aktier I Epiroc

Verkstadsbolaget Atlas Copco handlas idag onsdagen den 13 juni exklusive rätt till aktier i Epiroc. Villkoren i avknoppningen är 1:1, innebärande att en A- respektive B-aktie i Atlas Copco berättigar till en A- respektive B-aktie i Epiroc. Handel med aktier i Epiroc på Stockholmsbörsen, Nasdaq Stockholm, kommer inledas måndagen den 18 juni.

Atlas Copco Handlas Idag Exklusive Rätt Till Aktier I Epiroc


Näringsliv Börs – SvenskaDagbladet

SvD Näringsliv – nyheter inom ekonomi och näringsliv, aktier och börs. Bevakning av internationella affärer och marknader. Motor- och IT-nyheter.

Näringsliv Börs - SvenskaDagbladet


Epiroc – En Lovande Nykomling På Stockholmsbörsen – Aktiellt

Bara ventilationen kan idag stå för hälften av energikostnaderna i en underjordisk gruva, och då Epiroc har flera projekt i pipelinen för eldrivna maskiner har de goda förutsättningar för att möta den kommande efterfrågan på dessa. Robotisering ses också som en viktig trend inom gruvnäringen.

Epiroc – En Lovande Nykomling På Stockholmsbörsen - Aktiellt


Nasdaq Nordic – Share Quotes – Indexes – Company News – Nasdaq

Find price information for Nordic shares, indexes, bonds, options, futures and on Nasdaq Nordic.

Nasdaq Nordic - Share Quotes - Indexes - Company News - Nasdaq


Epiroc För Diskussioner Med Börsen Om OMXS30 – Pressen

Stockholmsbörsen: Tobaksbolaget blev rapportvinnare. Stockholmsbörsen steg efter att ett antal starka rapporter under torsdagen gett stöd. Bland dessa återfanns Swedish Match, ABB, SKF, Epiroc, Essity och Nordea. Mot strömmen bland storbolagen i OMXS30 gick Getinge och Assa Abloy som sjönk svagt.

Epiroc För Diskussioner Med Börsen Om OMXS30 - Pressen


Epiroc Stiger Något I Börspremiären – Börsvärlden

Gruv- och bergbrytningsteknikbolaget Epiroc började idag måndagen den 18 juni att handlas på Stockholmsbörsen, Nasdaq Stockholm. Epiroc har delats ut till aktieägarna i Atlas Copco där villkoren var att en A- respektive B-aktie i Atlas gav en A- respektive B-aktie i Epiroc.

Epiroc Stiger Något I Börspremiären - Börsvärlden


Epiroc fleet at Kirkland Lake Gold, Australia


Börs – Aktiespararna

Stockholmsbörsen inledde en av de mest rapportintensiva dagarna denna rapportsäsong slagigt och index var oförändrat efter en timmes handel. Nordea och Ericsson tyngde storbolagsindexet, medan Alfa Laval seglade upp i en överlägsen topposition inom OMXS30.

Börs - Aktiespararna


Senaste Kurserna På “Optioner” – Stockholmsbörsen – Affärsvärlden

En uppdaterad lista över de “Optioner” som handlas på Stockholmsbörsen. Här finner du både de senaste kurserna för köpoptioner & Säljoptioner.

Senaste Kurserna På


Epiroc-Chefen Gästade EFN Börslunch – TRADECMC

Gruv- och bergbrytningsteknikbolaget Epiroc fokuserar på att hantera konjunkturläget såsom det ser ut idag. Det säger bolagets vd Per Lindberg i EFN Börslunch. Han avböjer att ge någon generell kommentar om konjunkturen. Vidare uppger Epiroc-chefen att företaget ser en liten försäljning till nya gruvor.

Epiroc-Chefen Gästade EFN Börslunch - TRADECMC


Dagens Industri Tipsar Om Hur Man Kan Handla Atlas Copcos

Ulf Petersson på Dagens Industri tipsar om hur man kan handla Atlas Copcos avknoppning av Epiroc, där han med hänvisning till tidigare mönster tror att en god börsutveckling väntas för det nya börsbolaget medan Atlas Copco kommer gå sämre.

Dagens Industri Tipsar Om Hur Man Kan Handla Atlas Copcos


Veoneer Börjar Idag Handlas På Stockholmsbörsen Och På New

Fordonsteknikbolaget Veoneer börjar idag måndagen den 2 juli att handlas med depåbevis på Stockholmsbörsen, Nasdaq Stockholm och med aktier på New York-börsen.

Veoneer Börjar Idag Handlas På Stockholmsbörsen Och På New


Tisdag 30 April 2019: Detta Händer Idag – Breakit

Viktiga tidpunkter och händelser idag. Valborgsmässoafton. RAPPORTER. STOCKHOLMSBÖRSEN – Nordea kl 6.30, SEB kl 7.00, Epiroc kl 7.30, Feelgood kl 8.00.

Tisdag 30 April 2019: Detta Händer Idag - Breakit


20 Populära Aktier Som Flest Svenskar Äger

Den mest populära aktien idag är Investor som är ett investmentbolag med familjen Wallenberg som största ägare. Investor äger bl.a. AtlasCopco, ABB, AstraZeneca, SEB, Epiroc med flera. Investor är en bra bas i en aktieportfölj och ger en bra utdelning som höjs nästan varje år.

20 Populära Aktier Som Flest Svenskar Äger


“Utsikter För Verkstadssektorn 2020”

Gruvutrustningsbolaget Epiroc har vuxit med i genomsnitt 9 procent per år över en 20-årsperiod. Det är bäst i sektorn och indikerar en god motståndskraft i verksamheten. Epiroc har goda defensiva kvaliteter som motiverar högre värderingsmultiplar. Bolaget dominerar branschen för gruvutrustning under jorden tillsammans med Sandvik.


Stockholmsbörsen Inledde Veckan Neråt – Sydsvenskan

Stockholmsbörsen inledde veckan neråt Handelsveckan på Stockholmsbörsen inleds med röda siffror. När börsen stängde hade OMXS-index gått ned 0,4 procent.

Stockholmsbörsen Inledde Veckan Neråt - Sydsvenskan


EPIROC: RAPPORT FICK TUMMEN UPP PÅ BÖRSEN – FÖRHANDSTIPS

STOCKHOLM Direkt Gruvutrustningsföretaget Epiroc, som knoppades av från Atlas Copco förra sommaren, redovisar en vinst för det andra kvartalet 2019 som var bättre än väntat. På Stockholmsbörsen fick delårsrapporten tummen upp och aktien steg. Här följer en punktvis sammanfattning av rapporten: Bättre vinst.

EPIROC: RAPPORT FICK TUMMEN UPP PÅ BÖRSEN - FÖRHANDSTIPS


Posted in: Stockholm

Senast Uppdaterad: May 20, 2020