Stockholmshem Vlu

Service Och Förvaltning – Stockholmshem

Ett boende i Stockholmshem utmärks av valfrihet och hyresgästerna ska kunna sätta sin egen prägel på sin bostad. Vårt lägenhetsunderhåll heter VLU vilket betyder Valfritt lägenhetsunderhåll. Det innebär att underhåll av ytskikt inte ingår i hyran utan hyresgästerna har istället en lägre grundhyra.

Service Och Förvaltning - Stockholmshem


Vad Passar Hemma Hos Dig? – Stockholmshem

Fint Hemma är vårt underhålls- och tillvalskoncept. Du som hyresgäst kan själv beställa allt från tapeter och golv till ny spis och säkerhetsdörr – när det passar dig.

Vad Passar Hemma Hos Dig? - Stockholmshem


Ny Hyra Från 1 Januari 2020 – Stockholmshem

Stockholmshem och Hyresgästföreningen har kommit överens om en hyreshöjning för bostäder på 1,95 procent som gäller från 1 januari 2020. I bostadshyran ingår hyressättningsavgift på 12 kr/månad som inte omfattas av höjningen. Om du har specifika tillval inbakade i hyran kan de ha för låga belopp för att komma med i höjningen.

Ny Hyra Från 1 Januari 2020 - Stockholmshem


Störtloppsvägen 17 – Bostadsförmedlingen I Stockholm AB

VLU Rep.ansvar avtalats bort enl.§15. I den aktuella lägenheten tillämpar Stockholmshem ett underhållssystem kallat “Valfritt lägenhetsunderhåll” VLU. Läs alltid den länkade informationen nedan om så väl underhållssystemet som aktuella hyrestillägg!.

Störtloppsvägen 17 - Bostadsförmedlingen I Stockholm AB


Kristallvägen 148 – Bostadsförmedlingen I Stockholm AB

I den aktuella lägenheten tillämpar Stockholmshem ett underhållssystem kallat “Valfritt lägenhetsunderhåll” VLU. Läs alltid den länkade informationen om så väl underhållssystemet som aktuella hyrestillägg. Lägenheten är ansluten till bredbandsnätet vilket ger dig ett brett utbud av möjliga tjänster.

Kristallvägen 148 - Bostadsförmedlingen I Stockholm AB


Just Nu Kan Det Ta Längre Tid Än Vanligt Att Få Intyg Från

I den aktuella lägenheten tillämpar Stockholmshem ett underhållssystem kallat “Valfritt lägenhetsunderhåll” VLU. Läs alltid den länkade informationen nedan om så väl underhållssystemet som aktuella hyrestillägg. Lösning för sortering av matavfall finns i fastigheten. Om hyran.

Just Nu Kan Det Ta Längre Tid Än Vanligt Att Få Intyg Från


Verksamhetsområden – Stockholmshem

Stockholmshem strävar efter att föra en dialog med hyresgästerna för att skapa bostadsområden att trivas i. Dels genom att skapa värden i bostadsområdena som ligger utanför traditionell fastighetsförvaltning, dels genom att inom fastighetsförvaltningen öka boendes delaktighet, inte minst i underhållsplaneringen.

Verksamhetsområden - Stockholmshem


Fyrspannsgatan 91 – Bostadsförmedlingen I Stockholm AB

I den aktuella lägenheten tillämpar Stockholmshem ett underhållssystem kallat “Valfritt lägenhetsunderhåll” VLU. Läs alltid den länkade informationen nedan om så väl underhållssystemet som aktuella hyrestillägg. Bostaden har ett platsbyggt kök varför inredning ej tillåter t.ex. diskmaskin av standardmått. Om hyran.

Fyrspannsgatan 91 - Bostadsförmedlingen I Stockholm AB


Lägenhet På Bränningevägen 29 Stockholm

I den aktuella lägenheten tillämpar Stockholmshem ett underhållssystem kallat “Valfritt lägenhetsunderhåll” VLU. Läs alltid den länkade informationen nedan om så väl underhållssystemet som aktuella hyrestillägg. Kommunikationer. För information om hur du tar dig till denna bostad med kollektivtrafik gå in på SL.

Lägenhet På Bränningevägen 29 Stockholm


Husarvikstorget 9. Stockholm. Ledig Lägenhet 2 Rum. 55 Kvadrat.

I den aktuella lägenheten tillämpar Stockholmshem ett underhållssystem kallat “Valfritt lägenhetsunderhåll” VLU. Läs alltid den länkade informationen nedan om så väl underhållssystemet som aktuella hyrestillägg. Om hyran Utöver angiven hyra tillkommer driftskostnader för hushållsel.

Husarvikstorget 9. Stockholm. Ledig Lägenhet 2 Rum. 55 Kvadrat.


Trist Slut På Tiden Som Hyresgäst Hos Stockholmshem – Joche

Stockholmshem tillämpar något de kallar för VLU, valfritt lägenhetsunderhåll. Så här beskriver de själva detta fenomen: Vi på Stockholmshem tycker att det är bra med valfrihet. VLU betyder just Valfritt lägenhetsunderhåll och är en enkel lösning som vi tagit fram tillsammans med hyresgästföreningen.

Trist Slut På Tiden Som Hyresgäst Hos Stockholmshem – Joche


Just Nu Kan Det Ta Längre Tid Än Vanligt Att Få Intyg Från

I den aktuella lägenheten tillämpar Stockholmshem ett underhållssystem kallat “Valfritt lägenhetsunderhåll” VLU. Läs alltid den länkade informationen om så väl underhållssystemet som aktuella hyrestillägg. Modern kommunikation byggdes in redan från början i denna fastighet, med bredband som tar hand om tv, telefon och internet.

Just Nu Kan Det Ta Längre Tid Än Vanligt Att Få Intyg Från


Så träffar du den rätta! Psykologen ger sina bästa tips – Malou Efter tio (TV4)


Ekebergabacken 86. Stockholm. Ledig Lägenhet 1 Rum. 31 Kvadrat.

I den aktuella lägenheten tillämpar Stockholmshem ett underhållssystem kallat “Valfritt lägenhetsunderhåll” VLU. Läs alltid den länkade informationen nedan om så väl underhållssystemet som aktuella hyrestillägg. Lösning för sortering av matavfall finns i fastigheten.

Ekebergabacken 86. Stockholm. Ledig Lägenhet 1 Rum. 31 Kvadrat.


Ladda Hem Som PDF – Stockholmshem

Ladda hem som PDF – Stockholmshem.

Ladda Hem Som PDF - Stockholmshem


Styrelserapport Tertial 1 2016 Stockholmshem

VLU och tillval 2 440 2 371 6 400 Ökade intäkter för VLU och tillval, % 7,3 % 20 % 10 % 5. Uthyrning Företagsmål Indikatorer Periodens utfall T1 2015 Periodens utfall Årsmål nyuthyrningar Stockholmshem ska ha den högsta möjliga uthyrningsgraden för sina lägenheter och lokaler Antal nyuthyrningar lokaler, st 73 70 Intäkt för.

Styrelserapport Tertial 1 2016 Stockholmshem


Styrelserapport VB 2015 Stockholmshem

Stockholmshem – Styrelserapport VB 2015 8 13 Företagsmål Indikatorer Periodens utfall VB 2014 Periodens utfall Årsmål Skick och standard på Stockholmshems bostäder ska höjas Ökade intäkter för Antal försäljningar av VLU och tillval 5 764 6 612 5 000 VLU och tillval, % – 10 % 13 % 5. Uthyrning.

Styrelserapport VB 2015 Stockholmshem


Sulvägen 49. Stockholm. Ledig Lägenhet 2 Rum. 56 Kvadrat.

I den aktuella lägenheten tillämpar Stockholmshem ett underhållssystem kallat “Valfritt lägenhetsunderhåll” VLU. Läs alltid den länkade informationen nedan om så väl underhållssystemet som aktuella hyrestillägg. Om hyran Utöver angiven hyra tillkommer driftskostnader för hushållsel. Tillgänglighet.

Sulvägen 49. Stockholm. Ledig Lägenhet 2 Rum. 56 Kvadrat.


1 Rums Lägenhet På Gröndalsvägen – 33 M² – 4 453.00 Kr

I den aktuella lägenheten tillämpar Stockholmshem ett underhållssystem kallat “Valfritt lägenhetsunderhåll” VLU. Läs alltid den länkade informationen nedan om så väl underhållssystemet som aktuella hyrestillägg.Lösning för sortering av matavfall finns i fastigheten.

1 Rums Lägenhet På Gröndalsvägen - 33 M² - 4 453.00 Kr


2 Rums Lägenhet På Förmansvägen – 63 M² – 9 801.00 Kr

I den aktuella lägenheten tillämpar Stockholmshem ett underhållssystem kallat “Valfritt lägenhetsunderhåll” VLU. Läs alltid den länkade informationen nedan om så väl underhållssystemet som aktuella hyrestillägg.Lösning för sortering av matavfall finns i fastigheten.

2 Rums Lägenhet På Förmansvägen - 63 M² - 9 801.00 Kr


3 Rums Lägenhet På Störtloppsvägen – 63 M² – 7 259.00 Kr

I den aktuella lägenheten tillämpar Stockholmshem ett underhållssystem kallat “Valfritt lägenhetsunderhåll” VLU. Läs alltid den länkade informationen nedan om så väl underhållssystemet som aktuella hyrestillägg.Utöver angiven hyra tillkommer driftskostnader för hushållsel.Om det finns särskilt behov av tillgänglighet rekommenderar vi att alltid undersöka förutsättningarna.

3 Rums Lägenhet På Störtloppsvägen - 63 M² - 7 259.00 Kr


2.5 I Hökarängen Mot 1:A Alt 3:A Ej Privatvärd! – Lossa

Stockholmshem erbjuder Valfritt lägenhetsunderhåll – VLU du som hyresgäst som bestämmer om, när och hur din lägenhet ska underhållas. På så vis får du själv möjlighet att sätta din egen prägel på din bostad och betalar inte för något du inte vill ha.

2.5 I Hökarängen Mot 1:A Alt 3:A Ej Privatvärd! - Lossa