Yasuragi Restaurang Stockholm

Yasuragi

Yasuragi.

Yasuragi


YASURAGI Saltsjö-Boo. Sverige – Omdömen Och Prisjämförelse

Yasuragi, Saltsjö-Boo: Se 1 931 recensioner, 488 bilder och bra erbjudanden på Yasuragi, rankat 2 av 2 hotell i Saltsjö-Boo och med betyget 4 av 5 på Tripadvisor.

YASURAGI Saltsjö-Boo. Sverige - Omdömen Och Prisjämförelse


Restaurang Tokyo Och Teppanyaki – Yasuragi I Stockholm

Yasuragi är en fridfull oas där du kan njuta av japanska bad, aktiviteter, behandlingar, fyra unika restauranger. En helhetsupplevelse i en miljö inspirerad av det bästa från Japan, bara 20 min från Stockholm. Yasuragi är kontantfritt.

Restaurang Tokyo Och Teppanyaki - Yasuragi I Stockholm


Yasuragi – Spaaktivitet – Nacka. Stockholm – Thatsup

Yasuragi. Det japanska badet ute i Saltsjö-Boo har länge varit en plats för avkoppling och välmående. Här finns inte bara själva badet och spaanläggningen, utan även hotellrum, restauranger och konferenslokaler. 2018 invigdes Saishoku, en restaurang med rawfood och veganrätter på menyn.

Yasuragi – Spaaktivitet – Nacka. Stockholm – Thatsup


Serviceutbud – Yasuragi Stockholm

Yasuragi är en fridfull oas där du kan njuta av japanska bad, aktiviteter, behandlingar, fyra unika restauranger. En helhetsupplevelse i en miljö inspirerad av det bästa från Japan, bara 20 min från Stockholm. Yasuragi är kontantfritt.

Serviceutbud - Yasuragi Stockholm


Yasuragi – Startsida – Facebook

Yasuragi, Nacka. 22 852 gillar · 348 pratar om detta · 79 615 har varit här. Yasuragi – japanskt spahotell, 20 minuter från Stockholms city. Oavsett om.

Yasuragi - Startsida - Facebook


Yasuragi Hotel. Saltsjo-Boo. Sweden – Stockholm County

Yasuragi is situated in a wonderful island in Stockholm, they recreate the environment of a japanese onsen very nicely, the spa, the onsen and pools are very clean and relaxing But the people at restaurants are incredible rude, they need a customer service training immediately! they forget that we are in a holiday and we paid for everything including an smile or a simple hello.

Yasuragi Hotel. Saltsjo-Boo. Sweden - Stockholm County


7 Sköna Spahotell I Stockholm – Trivago Magazine

Trots sitt natursköna läge mitt i skärgården är det inte mer än 20 minuter med bil från Stockholm city. Blue Spa öppnade i 2015 och har snabbt blivit populärt bland spa-entusiaster. Här kan du uppleva turkiskt hamam, en 25 m² varm utomhuskälla, basturitualen Aufguss och skön avkoppling i spaloungen.

7 Sköna Spahotell I Stockholm - Trivago Magazine


Yasuragi – Boka Hotell I Saltsjö-Boo – Billiga Hotell I Stockholm

Flygplatser i Saltsjö-Boo nära Yasuragi: Stockholm Bromma Flygplats. Stockholm Bromma Flygplats ligger 28,4 km från Yasuragi. Det tar cirka 33 min att köra med bil mellan flygplatsen och Yasuragi. Stockholm Arlanda Flygplats. Stockholm Arlanda Flygplats ligger 63,9 km från Yasuragi.

Yasuragi - Boka Hotell I Saltsjö-Boo - Billiga Hotell I Stockholm


Yasuragi – Svenska Möten

Endast 20 minuter från Stockholm ligger ett av Sveriges mest kända spa- och konferenshotell. Yasuragi har ett helhetstänk som sträcker sig bortom det rent stilmässiga. Alla delar syftar till att få mötesgästen att öppna sina sinnen, bli mer kreativ och få nya insikter.

Yasuragi - Svenska Möten


Yasuragi – Ett Japanskt Badhus – Svenska Spahotell

Yasuragi – ett japanskt badhus. En japansk oas bara 20 minuter från Stockholms innerstad. På Yasuragi stiger du in i en helt annan värld. En värld som är präglad av japansk filosofi och sinnlighet. Yasuragi erbjuder ett japanskt badhus med varma källor av olika slag, både inne och utomhus under tallarna.

Yasuragi - Ett Japanskt Badhus - Svenska Spahotell


Yasuragi Hotel Reviews. Sweden/Saltsjo-Boo. Stockholm County

Book Yasuragi, Sweden on Tripadvisor: See 1,931 traveller reviews, 488 candid photos, and great deals for Yasuragi, ranked 2 of 2 hotels in Sweden and rated 4 of 5 at Tripadvisor.

Yasuragi Hotel Reviews. Sweden/Saltsjo-Boo. Stockholm County


Stockholms Bästa Spa – Expressen

Vi listar Stockholms bästa spa, och spa-hotell. Allt från Yasuragi ute i Nacka till Selma City spa, med utsikt över järnvägsspåren i centrala Stockholm.

Stockholms Bästa Spa - Expressen


Yasuragi – Bokningsbolaget

På Yasuragi, bara 20 minuter från Stockholm city, finns ett helhetstänk som sträcker sig bortom det rent stilmässiga. Alla delar ska syfta till att få mötesgästen att öppna sina sinnen, bli mer kreativ och få nya insikter.

Yasuragi - Bokningsbolaget


Yasuragi Spa & Hotel


Yasuragi Hasseludden. Saltsjö-Boo – Omdömen Hos Reco

Yasuragi Hasseludden utanför Stockholm är en fridfull oas där du kan njuta av japanska bad, aktiviteter, behandlingar och två förstklassiga restauranger. En helhetsupplevelse i en miljö inspirerad av det bästa från Japan.

Yasuragi Hasseludden. Saltsjö-Boo - Omdömen Hos Reco


Ny Vegansk Restaurang På Yasuragi – Restaurangvärlden

I samband med en ombyggnation av det japanska badet på Yasuragi, ett par mil utanför Stockholm, har man även skapat nya restaurangmiljöer i både Teppanyaki och i à la carte restaurangen. Dessutom öppnar man en helt nybyggd vegansk restaurang, belägen i anslutning till det japanska badet. Den nya restaurangen heter Saishoku, vilket ordagrant betyder grönsaksätare.

Ny Vegansk Restaurang På Yasuragi – Restaurangvärlden


Spa Och Teppanyaki På Yasuragi – Japanskt Spa Nära Stockholm

Yasuragi – ett Japanskt spa, hotell och restaurang bara 20 minuter med bil från centrala Stockholm där det är fokus på avkoppling och återhämtning. Mobiler är bannlysta och det råder ett lugn direkt när man anländer som förstärks av naturmaterial och att alla gäster är klädda i identiska Yukatas – blå/vita japansk bomullsrockar.

Spa Och Teppanyaki På Yasuragi - Japanskt Spa Nära Stockholm


Waipo Stockholm Välkommen Till Waipo

Waipo, Jakobsbergsgatan 15, Stockholm. Waipo waeipo betyder mormor på kinesiska – hos oss ska det kännas som att komma hem till mormors goda matlagning. Vi serverar genuint smaksatta kinesiska maträtter med internationell touch.

Waipo Stockholm Välkommen Till Waipo


Yasuragi Hasseludden/Svenska Möten – En Riktigt Bra Restaurang

Yasuragi Hasseludden/Svenska Möten är en av totalt 21 restaurang eller krogar i Saltsjö-Boo där du kan äta god och läcker mat. Både matutbud och stil på utestället skiljer mellan olika restauranger och därför kan det vara kul att prova på flera av restaurangerna i Stockholms län eller på orter i närheten av Saltsjö-Boo.

Yasuragi Hasseludden/Svenska Möten - En Riktigt Bra Restaurang


Yasuragi Hasseludden – Svanen

Yasuragi Hasseludden AB En Svanenmärkt hotell-, restaurang-, konferensverksamhet har tagit ett helhetsgrepp om sitt miljöarbete och klarat Svanens stränga krav. Verksamheten arbetar, med hjälp av Svanen, mot det hållbara samhället.

Yasuragi Hasseludden - Svanen


Yasuragi Nacka – Konferensexperterna

Strax utanför Stockholm city ligger Yasuragi. Denna fantastiska rogivande anläggning i japansk anda är en mötesplats man bör uppleva. Mötesrummen, grupprummen och temarummen är alla ljusa och fina och här är det lätt att finna inspiration och kreativitet för både större och mindre grupper.

Yasuragi Nacka - Konferensexperterna


Yasuragi Hotell Archives – Angelicahellgren

Restaurang Teppanyaki. Och så till maten: Vi åt i restaurang Teppanyaki. Kockarna stod och tillagade maten på olika bufféer. Det fanns både ett varm- och ett kallkök. I den japanska matlagningen är den visuella upplevelsen lika viktig som smaken, och det som slog oss var hur dekorerad maten var, till skillnad från inredningen.

Yasuragi Hotell Archives - Angelicahellgren


Japan Ser Dig – Teppanyaki På Yasuragi För Alla Sinnen

Yasuragi är ritat av japanske arkitekten Yoji Kasajima och Yasuragi har sedan 1997 bjudit på livsnjutning för både konferensgäster, kompisgäng och familjer i dess spaanläggning. Till detta adderas en annan dimension i form av maten – Teppanyaki – för alla sinnen.

Japan Ser Dig – Teppanyaki På Yasuragi För Alla Sinnen


Yasuragi Hasseludden/Svenska Möten – Bra Restaurang Med Sushi

Yasuragi Hasseludden/Svenska Möten är den enda restaurang som har sushi i Saltsjö-Boo. Eftersom utbud och kvalité kan växla mellan sushirestauranger bör du prova äta på Yasuragi Hasseludden/Svenska Möten men också på andra sushirestauranger på orter i närheten av Saltsjö-Boo.

Yasuragi Hasseludden/Svenska Möten - Bra Restaurang Med Sushi


Skepparholmen – Spa- Och Konferenshotell I Stockholm

Skepparholmen Nacka är ett spahotell som ligger endas 20 minuter från Stockholm city. Vi erbjuder spa- och konferensgäster en behaglig och miljövänlig vistelse där hälsa, omtanke och personligt bemötande står i centrum.

Skepparholmen - Spa- Och Konferenshotell I Stockholm


Posted in: Stockholm

Senast Uppdaterad: June 5, 2020