Yasuragi Stockholm Konferens

Spahotell Stockholm – Yasuragi

Yasuragi är en fridfull oas där du kan njuta av japanska bad, aktiviteter, behandlingar, fyra unika restauranger. En helhetsupplevelse i en miljö inspirerad av det bästa från Japan, bara 20 min från Stockholm. Yasuragi är kontantfritt.

Spahotell Stockholm - Yasuragi


Yasuragi Möten

Något gick fel. Tyvärr verkar det som om någonting inte riktigt gick som det skulle. Testa igen eller Gå tillbaka till Yasuragi startsida. Du är också välkommen att ringa oss på 08 747 63 00 så hjälper vi dig gärna över telefon.

Yasuragi Möten


8 Bästa Konferensanläggningarna I Stockholm – Residence

Yasuragi, Hamndalsvägen 6, Saltsjö-Boo Läs mer och boka här reklamlänk via CJ 2. Villa Sandudden. För den totala enskildheten är Villa Sandudden på Ingarö det perfekta stället för konferens eller kickoff – bara 20 minuter med bil från stan.

8 Bästa Konferensanläggningarna I Stockholm - Residence


Yasuragi Möten

{{getLocalizedString’conference.language.btn.change’}}.

Yasuragi Möten


Konferens På Yasuragi – Konferensplatsen

Stimulerande konferens på Yasuragi i japansk stil. Oavsett om du är ute efter en plats för det mindre mötet, den medelstora konferensen eller den stora kick-offen så kan vi erbjuda dig och dina medarbetare ett möteskoncept som ger en effekt på både kort och lång sikt.

Konferens På Yasuragi – Konferensplatsen


Yasuragi – Bokningsbolaget

På Yasuragi, bara 20 minuter från Stockholm city, finns ett helhetstänk som sträcker sig bortom det rent stilmässiga. Alla delar ska syfta till att få mötesgästen att öppna sina sinnen, bli mer kreativ och få nya insikter.

Yasuragi - Bokningsbolaget


Konferens På Yasuragi – SALTSJÖ-BOO – Konferensforetag

Konferens på Yasuragi Län: Alla län Blekinge Dalarna Gävleborg Halland Jämtland Jönköping Kalmar Kronoberg Norrbotten Skåne Stockholm Södermanland Uppsala Värmland Västerbotten Västernorrland Västmanland Västra Götaland Örebro Östergötland.

Konferens På Yasuragi - SALTSJÖ-BOO - Konferensforetag


Konferens – Recensioner – Yasuragi – Tripadvisor

Yasuragi: Konferens – se 1 926 recensioner 485 bilder och fantastiska erbjudanden på Yasuragi på Tripadvisor.

Konferens - Recensioner - Yasuragi - Tripadvisor


De 10 Bästa Hotellen Nära Yasuragi Hasseludden I Boo. Sverige

Stockholm 3,7 km från Yasuragi Hasseludden Detta hus ligger i Stockholm i Stockholms län och har en balkong. Här bor du 13 km från Fotografiska museet Fotografiska, och har tillgång till en trädgård och gratis parkering.

De 10 Bästa Hotellen Nära Yasuragi Hasseludden I Boo. Sverige


Yasuragi – Aktiviteter – Konferenspoolen

Yasuragi Yoga Meditation och övningar baserade på mindfullness och slow-flow yoga som arbetar igenom kroppens stora energiområden ben, höfter, bål och rygg. Grundövningarna är hämtade från hathayogan men pedagogiken syftar till att avdramatisera tänkandet och öka känslan av medveten närvaro.

Yasuragi - Aktiviteter - Konferenspoolen


Konferens I Härlig Miljö – Recensioner – Yasuragi – Tripadvisor

Yasuragi: Konferens i härlig miljö – se 1 931 recensioner 488 bilder och fantastiska erbjudanden på Yasuragi på Tripadvisor.

Konferens I Härlig Miljö - Recensioner - Yasuragi - Tripadvisor


Yasuragi – Spaaktivitet – Nacka. Stockholm – Thatsup

Yasuragi. Det japanska badet ute i Saltsjö-Boo har länge varit en plats för avkoppling och välmående. Här finns inte bara själva badet och spaanläggningen, utan även hotellrum, restauranger och konferenslokaler. 2018 invigdes Saishoku, en restaurang med rawfood och veganrätter på menyn.

Yasuragi – Spaaktivitet – Nacka. Stockholm – Thatsup


Yasuragi Hasseludden – Konferensvidhavet

För den som vill anordna en konferens eller ett möte i en avslappnande miljö med närhet till vatten och en internationell, exotisk touch finns det bara ett alternativ i Stockholm, nämligen Yasuragi på Hasseludden. Yasuragi är bad, spa, hotell och konferenscentrum i ett, och allt har ett japanskt tema.

Yasuragi Hasseludden – Konferensvidhavet


Yasuragi – Lokaler & Teknik – Konferenspoolen

Konferens Stockholm; . Skicka din bokningsförfrågan till Yasuragi! Vi återkommer till dig inom kort och berättar vad som finns ledigt och till vilka priser.

Yasuragi - Lokaler & Teknik - Konferenspoolen


Yasuragi Spa & Hotel


De 8 Bästa Platserna För Konferens I Stockholm

Vi vill ju dock påstå att alla våra 68 medlemmar i Stockholm är bäst! Du hittar alla här && Yasuragi. Cirka 30 minuter utanför Stockholm ligger denna Japanska pärla. Yasuragi Spa är inte bara kända för sin placering precis vid vattnet utan också för sin goda mat och lugnet som infinner sig när man som gäst gör entré.

De 8 Bästa Platserna För Konferens I Stockholm


Konferens I Stockholm – Här Är De Bästa Konferensanläggningarna

Konferens Stockholm – Möjligheternas stad för alla typer av möten. Konferenser ger ny kunskap och är dessutom ett bra tillfälle att lära känna sina kollegor bättre. En inspirerande miljö förbättrar syftet med mötet genom att tillföra energi. Här listar vi de konferenslokaler i Stockholm som är riktigt vassa på konferenser.

Konferens I Stockholm - Här Är De Bästa Konferensanläggningarna


Yasuragi – Boka Här – Bästa Pris Garanti – Spa Weekend Stockholm

Yasuragi är något så ovanligt som ett traditionellt japanskt spahotell i Sverige. Yasuragi är beläget på Hasseludden i Saltsjö-Boo strax utanför Stockholm. Här bjuds gästerna på en avkopplande vistelse med japanska bad och spännande japansk mat i unika miljöer. Hotellet har totalt 191 rum, alla i en minimalistisk men samtidigt ombonad stil. Välj mellan enkelrum.

Yasuragi - Boka Här - Bästa Pris Garanti - Spa Weekend Stockholm


Yasuragi Nacka – Konferensexperterna

Upplev en konferens i japansk anda på Yasuragi utanför Stockholm. Ljus och rofylld miljö, härliga spa-behandlingar och underbar mat inspirerad från Japan.

Yasuragi Nacka - Konferensexperterna


Färdiga Konferenspaket — Djurönäset

På Djurönäset väljer du enkelt mellan färdiga konferenspaket. Här finns standardpaket kompletterade med budget- och premiumpaket. Allting som behövs för en lyckad konferens ingår. Packat, prissatt och klart.

Färdiga Konferenspaket — Djurönäset


Legionärssjuka På Konferenscenter – Aftonbladet

Efter beskedet om att legionärssjukan upptäckts håller Hasseludden Konferens & Yasuragi i Saltjö-Boo utanför Stockholm stängt. I tio dagar ska man nu totalsanera för att avlägsna smittan.

Legionärssjuka På Konferenscenter - Aftonbladet


Koppla Av På Stockholms Bästa Spa-Anläggningar – View Stockholm

Efter dagar av shopping eller långa promenader i vackra Stockholm finns det inget som går upp mot att unna dig en stunds skön avkoppling på spa. Stan är full av bra spa-anläggningar där du kan njuta av härliga behandlingar.

Koppla Av På Stockholms Bästa Spa-Anläggningar - View Stockholm


Skepparholmen – Spa- Och Konferenshotell I Stockholm

Skepparholmen Nacka är ett spahotell som ligger endas 20 minuter från Stockholm city. Vi erbjuder spa- och konferensgäster en behaglig och miljövänlig vistelse där hälsa, omtanke och personligt bemötande står i centrum.

Skepparholmen - Spa- Och Konferenshotell I Stockholm


Yasuragi I Saltsjö-Boo – Stockholm – Kyparn

Yasuragi har 191 hotellrum i japaninspirerad stil. Den enkla estetiken är tänkt att inbjuda till ett inre lugn. Alla rum har utsikt över Höggarnsfjärden och Stockholms inlopp. Byggnaden är ritad av den japanske arkitekten Yoji Kasajima.

Yasuragi I Saltsjö-Boo - Stockholm - Kyparn


Yasuragi Hasseludden – Svanen

Yasuragi Hasseludden AB En Svanenmärkt hotell-, restaurang-, konferensverksamhet har tagit ett helhetsgrepp om sitt miljöarbete och klarat Svanens stränga krav. Verksamheten arbetar, med hjälp av Svanen, mot det hållbara samhället.

Yasuragi Hasseludden - Svanen


Konferensforetag

Konferens i Stockholm City. Välkommen till Stockholm City Conference Centre! . Yasuragi, det japanska spa- och konferenshotellet i Nacka, 20 min från Stockholm.

Konferensforetag


Posted in: Stockholm

Senast Uppdaterad: June 5, 2020