Yoga Helg Stockholm

RETREATET – Yoga. Meditations & Kreativitetsretreat I Skärgården

Vi njuter av yoga, meditation, kreativitets workshops och kallbad mitt i vår svenska natur. Oslagbart mysigt. Vi bor tillsammans i rödmålade stugor mitt i ett fridfullt naturreservat. Vi känner igen oss. En oas som får sinnet stilla och kroppen att landa. Vi bor 2-4 personer i enklare men mysiga rum.

RETREATET - Yoga. Meditations & Kreativitetsretreat I Skärgården


Ashtanga Yoga – Nybörjare Helgkurs – Yogashala Stockholm

För dig som inte har provat ashtangayoga tidigare har vi nybörjarkurser under en helg nästan varje månad. Denna kurs är ett bra sätt att introduceras i ashtangayoga. Den här kursen passar dig som är nybörjare och som inte har någon erfarenhet av yoga. Fokus ligger på att hitta ett flöde mellan andningen och rörelsen.

Ashtanga Yoga – Nybörjare Helgkurs - Yogashala Stockholm


Guide Till Sveriges Bästa Retreats Med Yoga Och Mindfulness

SportHälsa Tjärhovsgatan 21 116 28 Stockholm Telefon: 08-122 01 457 Växel: 08-441 00 10 E-post: [email protected] Sveriges 6 bästa retreats med Yoga och Mindfulness START.

Guide Till Sveriges Bästa Retreats Med Yoga Och Mindfulness


Skandinavisk Yoga Och Meditationsskola

Skandinavisk Yoga och Meditationsskola är en av få yogaskolor i Europa som erbjuder en flerårig heltidsutbildning till yoga- och meditationslärare. Våra lärare genomgår en omfattande och djupgående träning under traditionella ashramförhållanden.

Skandinavisk Yoga Och Meditationsskola


Helgkurser – Yogashala Stockholm

För dig som inte har provat Ashtanga Yoga tidigare har vi introduktionskurser under en helg nästan varje månad. Du som går kursen får en känsla för vad det innebär att utöva ashtangayoga. Yogashala 2019-10-14T18:22:32+02:00.

Helgkurser - Yogashala Stockholm


Ashtanga Nybörjare Intensivkurs — Ashtanga Yoga Stockholm

2-dagars helgintensivkurs, 2019. För dig som är total nybörjare eller vill ha en repetition av grunderna. RÅDHUSET :: Garvargatan 22. Datum: 21-22 mars Tid: 17.30-19.30.

Ashtanga Nybörjare Intensivkurs — Ashtanga Yoga Stockholm


Yoga Helgkurs Stockholm. – Yogamottagningen

NYTT DATUM 9 – 10 MAJ HELGKURS I YOGA MOT HUVUDVÄRK STOCKHOLM Plats: Yogamottagningen. Adress: Armfeltsgatan 23, Stockholm, Gärdet. Lärare: Per Söder.

Yoga Helgkurs Stockholm. - Yogamottagningen


Allt Om Yoga. Kurser & Utbildningar – YOGOBE

Vi på Yogobe vill ge dig den allra bästa vägledningen inom yoga, träning och hälsa. Tillsammans med våra partners tar vi fram distanskurser online samtidigt som vi varmt rekommenderar fysiska kurser, event, resor och utbildningar. Anordnare är vårt team av lärare och instruktörer, samarbetspartners, experter och Yogobe-ambassadörer. Hoppas att du hittar något som passar dig!.

Allt Om Yoga. Kurser & Utbildningar - YOGOBE


Yogakurs I Stockholm – Hitta En Kurs Här!

Mer om yoga i Stockholm. Yoga är en perfekt träningsform för dig som vill bygga styrka både mental och psykisk, balans och få kontroll på din andning. Med hjälp av yogan lär du dig hur du ska andas på rätt sätt och du får insikt i hur mycket det påverkar kroppen och måendet.

Yogakurs I Stockholm - Hitta En Kurs Här!


Vila Dig I Form Med Yinyoga – Yinyogacenter – Vila Dig I Form

Magdalena Mecweld är yogaläraren och författaren till boken och appen ”Vila dig i form med yinyoga”. Tillsammans med sin partner Mats Nielsen håller hon utbildningar & workshops i yinyoga.

Vila Dig I Form Med Yinyoga - Yinyogacenter - Vila Dig I Form


Ashtanga Yoga Stockholm

STOCKHOLM :: 20 – 23 augusti 2020  GÖTEBORG :: 23-26 januari 2020 Läs mer om utbildningen här. RESTORATIVE LÄRARUTBILDNING . NÄSTA UTBILDNINGSSTART :: 24/9 2020 4 steg: sammanlagt 100 timmar inklusive självstudier Restorativeyoga • 24–27 sept 2020 Stress & Utmattning • 14-15 nov 2020 Mindfulness • 20–21 feb 2021 Yoga Nidra.

Ashtanga Yoga Stockholm


Åka På Yogahelg Och Yogaretreat – YogaLiv

Att åka iväg på en yogahelg eller yogaretreat eller kanske gå på en heldagsworkshop med yoga kan vara ett jättebra sätt att fördjupa sin yogapraktik. Eller ett sätt att få ny inspiration och komma igång att yoga mer hemma.

Åka På Yogahelg Och Yogaretreat - YogaLiv


Yogaretreat För Högkänsliga På Österlen. Skåne. Sverige

Yogaretreat, yogalärarutbildning och HSP-terapeututbildning för högkänsliga på magiskt vackra Österlen! Tanke- och känslohantering, konkreta verktyg och effektiva metoder att hantera din högkänslighet med mera lätthet. Tänk om det är inte något fel på dig? Tänk om du i själva verket är en gåva till den här världen med allt som du är? För dig som längtar efter att leva.

Yogaretreat För Högkänsliga På Österlen. Skåne. Sverige


Yogaretreats Norrland

Vi erbjuder unika yogaretreats i Norrland, för både nybörjare och erfarna. Vinyasa, yinyoga och ashtanga yoga, allt med närhet till älven, skogarna och lugnet.

Yogaretreats Norrland


Vedayoga Välkommen Till Veda Yogastudio I Växjö

Härliga helg! Välkommen till en . Lördag 5/9 kl 10.00-12.00 Yoga för att boosta lymfsystemet . författare och yogalärare i Stockholm.Karin Björkegren Jones.

Vedayoga Välkommen Till Veda Yogastudio I Växjö


Träningsweekend I Stockholm – Träningshelg

TRÄNINGSWEEKEND I STOCKHOLM- EN TRÄNINGSHELG PÅ SKEPPARHOLMEN Kom bort från vardagsbekymmer, fyll på energi på bästa sätt genom en skön träningsweekend i Stockholm på fina Skepparholmen i Nacka. Här får du får den hjälp som du önskar från flera olika instruktörer samt trevlig sammanhållning.

Träningsweekend I Stockholm - Träningshelg


Yogaresor – Hälsoresor – Wellnessresor – Yogaretreat – InShape

Kombinationen av att bo enkelt, äta läkande mat, yoga, meditation, reflektion och vandringar samt gemenskap och härliga skratt ger oss en ny nivå av energi i livet. 2020-07-12 7 dagar från SEK 5 900 Läs mer.

Yogaresor - Hälsoresor - Wellnessresor - Yogaretreat - InShape


Vad Händer I Stockholm I Helgen – Tips På Evenemang & Aktiviteter

Vad händer i Stockholm i helgen. Varje helg händer det en massa roliga saker i Stockholm och genom vår evenemangskalender kan du hålla dig uppdaterad om Vad som händer i Stockholm i helgen. Vi tipsar om mängder med saker att göra i Stockholm i helgen.

Vad Händer I Stockholm I Helgen - Tips På Evenemang & Aktiviteter


Stockholm Yoga & Dance Festival 30 October – 1 November 2020

Stockholm Yoga & Dance Festival 2020 30 OKTOBER – 1 NOVEMBER. För 9:de året bjuder vi in till Stockholms internationella Yoga och Dansfestival, en helg till bredden fylld med inspirerade yoga i olika stilar, dans i alla dess former, föreläsningar, världsberömda lärare och artister, Wellness Bazaar som i år också förutom fantastisk mat, open stage och shopping innehåller healing.

Stockholm Yoga & Dance Festival 30 October - 1 November 2020


Shanti Yogastudio – Yoga På Flottbrovägen 25. Stora Essingen.

Yoga på Flottbrovägen 25, Stora Essingen, Stockholm. Nu finns det möjlighet att boka dig på mina Fåröhelger med yoga & meditation, rida ut vid havet på trygga fina islandshästar, fantastisk mat – både god och vacker med ”hotellfrukost” och middagar på Fårös bästa restauranger med lokala råvaror samt Fårös natur, havet närvarande och dessutom alla underbara möten.

Shanti Yogastudio - Yoga På Flottbrovägen 25. Stora Essingen.


YogaDevi – YogaDevi

Grundutbildning i Ashtangayoga, 4 helger, med fokus på asanas och dess rörelsemönster samt hands-on adjustments. För dig som vill fördjupa dig.

YogaDevi - YogaDevi


Ny Yogahelg 12 Okt På Skepparholmen – Ulf Wallgren Yoga

Lugn och glädje – ny helg med MediYoga på Skepparholmen Spa i Nacka Du som längtar efter att hitta glädjen och lugnet inom dig med hjälp av MediYoga och samtidigt sätta lite guldkant på tillvaron har nu en ny chans att yoga med mig på Skepparholmen Spa i Nacka.

Ny Yogahelg 12 Okt På Skepparholmen - Ulf Wallgren Yoga


Yogakurser I Stockholm – Studier

I Stockholm finns det många aktörer som erbjuder stärkande klasser i medicinsk yoga. Medicinsk yoga introducerades av yogainstruktör Göran Boll i slutet av 1990-talet. Träningsformen är en terapeutisk form av yoga, framtagen för att passa alla oavsett ålder och fysiska förutsättningar.

Yogakurser I Stockholm - Studier


Yoga Kungsholmen – Ashtangayoga Yinyoga

Välkommen till en kreativ helg i Järvsö med vacker miljö, skön yoga och målning enligt Vedic Arts principer. Inga förkunskaper i måleri eller yoga krävs. Kursen leds av Renée Breig och AnneSophie Sjöblom. Yoga är en möjlighet att upptäcka sitt inre och ta bort slöjorna som hindrar oss att leva i vår fulla potential.

Yoga Kungsholmen - Ashtangayoga Yinyoga


Posted in: Stockholm

Senast Uppdaterad: June 5, 2020