Yoga Mässa Stockholm

Mässor I Stockholm – Kalender & Vad Som Är På Gång – Vad Händer I

Vad händer i Stockholm lanserades 2012 som en guide för att hjälpa människor halla koll pa evenemang, aktiviteter, upplevelser, restauranger och annat som händer i staden. Genom aren har sajten vuxit och är idag en väldigt uppskattad sida som delas frekvent i sociala medier.

Mässor I Stockholm - Kalender & Vad Som Är På Gång - Vad Händer I


Allt För Hälsan

Den ledande livsstilsmässan inom hälsa. Ta med dig träningsglädjen till höstens största event inom hälsa! Med fokus på träning, kost, yoga och återhämtning kan du testa på olika tränings- och yogapass tillsammans med kända profiler samt träffa och lyssna till experter, aktuella författare och träningsprofiler.

Allt För Hälsan


Yoga Games – The Nordic Yoga Conference 2019 – Alla Mässor

Senast uppdaterad 2019/02/12 Yoga Games – The Nordic Yoga Conference 2019. 08.02 – 10.02.2019.

Yoga Games - The Nordic Yoga Conference 2019 – Alla Mässor


Feel The Vibes – Gong. Gongbad. Gongavslappning. Yoga Och

Harmoni Expo – Mässa, Solnahallen, lör 26:e okt – sön 27:e okt 2019. – Jag ställde ut, höll prova-på Gong/klangskålspass och stod på SCENEN. Mer info här. Yoga & Gong m Karin & Mattias i Tyresö, Kroppskliniken, Trollbäcken, Tyresö, ons 30:e okt 2019 – kl18:00-21:00.

Feel The Vibes - Gong. Gongbad. Gongavslappning. Yoga Och


Tips Att Göra I April – Nöjen. Aktiviteter – April I

Vad händer i Stockholm lanserades 2012 som en guide för att hjälpa människor halla koll pa evenemang, aktiviteter, upplevelser, restauranger och annat som händer i staden. Genom aren har sajten vuxit och är idag en väldigt uppskattad sida som delas frekvent i sociala medier.

Tips Att Göra I April - Nöjen. Aktiviteter - April I


Stockholm Beauty Week

2020 års upplaga av Stockholm Beauty Week äger rum 20-22 oktober. Programmet nedan är 2019 års program. 2020 års program påbörjas inom kort.

Stockholm Beauty Week


Katarina Församling – Svenska Kyrkan

Katarina församling på centrala Södermalm är en öppen mötesplats med inkluderande gudstjänster och ett stort konsertutbud.

Katarina Församling - Svenska Kyrkan


Scenprogram – Stockholm – Seniormässan

Scenprogram Stockholm 2019. . är tillbaka till rötterna i Sverige efter flera år utomlands och nu gästar hon WAKAIS talkshow för att tala om yoga.

Scenprogram - Stockholm - Seniormässan


Sthlm Food & Wine

Ta med dig träningsglädjen till höstens största event inom hälsa! Med fokus på träning, kost, yoga och återhämtning kan du testa på olika tränings- och yogapass tillsammans med kända profiler samt träffa och lyssna till experter, aktuella författare och träningsprofiler.

Sthlm Food & Wine


Yogomove – Höstens Stora Yoga- Och Träningskonvent På Allt För

10.30 & 15.00 Garuda – Carita Leche, Stockholm Pilatescenter 11.30 & 16.00 Yoga Fit – Blossom Tainton För mer information besök alltforhalsan eller kontakta.

Yogomove – Höstens Stora Yoga- Och Träningskonvent På Allt För


Inför Ditt Besök På Stockholmsmässan

Här hittar du allt du behöver veta inför ditt besök till Allt för Hälsan på Stockholmsmässan i Älvsjö. Öppettider och biljettpriser publiceras närmare mässan, hotellerbjudande för besökare, hitta till mässan, parkeringsplatser, restauranger, service och tillgänglighet på plats.

Inför Ditt Besök På Stockholmsmässan


Kroppens Och Själens Event – Halmstad Yoga Festival

Mässa och klasser I direkt anslutning till denna gala så fortsätter Yoga Games , ett event som hålls i både Stockholm, Göteborg och Malmö. Detta är Skandinaviens största yogaevent och innehåller flera olika delar, men en av de största delar av eventet är hälsomässan där man kan besöka olika utställare och få tips och råd till en bättre hälsa.

Kroppens Och Själens Event – Halmstad Yoga Festival


S:Ta Eugenia Katolska Församling

Sankta Eugenia är en romersk-katolsk församling i Stockholms katolska stift, med en kyrka på Kungsträdgårdsgatan 12 i Stockholm. Prästerna tillhör Jesuitorden. Församlingen är med cirka 10 100 medlemmar Sveriges äldsta och största katolska församling i kontinuerligt bruk, grundad 1783 av Nicolas Oster, apostolisk vikarie i dåvarande Apostoliska vikariatet i Sverige.

S:Ta Eugenia Katolska Församling


Stockholm Beauty Week

På Stockholm Beauty Week 2020 lanseras en exklusiv produktserie från Swiss Smile med en antiinflammatoriskt tandkräm i guld och en med diamanter för ett skimrande, vitare intryck. PB Serum Sandra Romano är sjuksköterska och entreprenör och driver kliniken Beauty Medical i centrala Oslo och har agenturen för PB Serum.

Stockholm Beauty Week


Startsida – Stockholm Fashion District

Stockholm Fashion District är en unik och innovativ affärsmötesplats med 150 showroom öppna 365 dagar om året, modeveckor som samlar 900 svenska och internationella varumärken, forum för kreativitet och skapande samt vidareutveckling under taket för Fashion Business Academy. Distriktet besöks årligen av designers, e-tail, retail, internationella delegationer, intressenter och andra.

Startsida - Stockholm Fashion District


En Global Mötesplats I Hjärtat Av Göteborg – Svenska Mässan

Pressrelease 2020-04-17 Svenska Mässan har ingått ett samarbete med Sweden International Horse Show i Stockholm och kommer att förstärka och utveckla mässdelen av arrangemanget med resurser och kompetens från teamet bakom EuroHorse. – Vi ser stor potential i vår mässa.

En Global Mötesplats I Hjärtat Av Göteborg - Svenska Mässan


Yoga Games Stockholm! – Ses Vi? – Elina Sundström

Hej! Om två helger drar Yoga Games igång! 10-11 februari kommer jag att vara där, på Munchen Bryggeriet i Stockholm, och det kommer även härliga blogginspiratören Majja och eventuellt även chef-red Sara och bloggkollegan Erika!.

Yoga Games Stockholm! – Ses Vi? - Elina Sundström


Konferens Stockholm – Konferensanläggningar Och Konferenslokaler

Konferens Stockholm / Boka konferens – konferensanläggningar konferenshotell och konferensrum i Stockholm. Konferensindex, fakta och bilder på mer än 200 anläggningar.

Konferens Stockholm - Konferensanläggningar Och Konferenslokaler


Studio Inside. Norrtullsgatan 27 B. Stockholm 2020

Vi har öppet mån-fre 10-18 ibland tidigare & ibland senare Sista lördagen i månaden 10-14 ibland längre , ibland kortare Ring 08-332100 Om du undrar över våra priser så går det alldeles utmärkt att ringa till oss på 08-332100 så besvarar vi dina frågor.

Studio Inside. Norrtullsgatan 27 B. Stockholm 2020


Landets Ledande Utbildningar Inom Friskvård Och Hälsa

Stockholm: 2020-08-24 Malmö: 2020-08-25. Socialpedagog med särskild kompetens inom KBT Malmö, Halmstad & på distans: 2020-08-31 ››SEPTEMBER 2020.

Landets Ledande Utbildningar Inom Friskvård Och Hälsa


Team Aron Assistans – Stockholm. Sweden – Facebook

Team Aron Assistans, Stockholm, Sweden. 263 likes. Assistansbolaget för dig som vill vara aktiv och älskar idrott!.

Team Aron Assistans - Stockholm. Sweden - Facebook


Posted in: Stockholm

Senast Uppdaterad: June 5, 2020