Yoga Stockholm Odenplan

Yogakurs I Stockholm – Skandinavisk Yoga Och Meditationsskola

Alla kurserna i Stockholm äger rum i våra lokaler på Västmannagatan 62, vid T-Odenplan, uppgång Västmannagatan ca 5 minuter från T–Centralen med gröna linjen och nya Citybanan. Karta; OBS! Ät inte en större måltid 3 – 4 timmar före lektionen. Yogamadrasser finns i våra yogarum.

Yogakurs I Stockholm - Skandinavisk Yoga Och Meditationsskola


Yoga I Vasastan – Satyananda Yogacenter I Stockholm

Yoga i Vasastan erbjuder kurser i klassisk yoga enligt Satyanandatraditionen. I klassisk yoga tränar vi rörelser, andningsövningar, djupavslappning, mindfulness/medveten närvaro och meditation. Vårt syfte är att sprida kunskap som leder till hälsa och glädje i livet.

Yoga I Vasastan - Satyananda Yogacenter I Stockholm


Yoga I Stockholm & Södermalm – Iyengar Yoga

Iyengar yoga passar för alla åldrar, kroppstyper och konditionsnivåer. Vi befinner oss på Södermalm, i Stockholm och erbjuder nybörjarkurser i yoga. Läs mer om våra kurser och scheman på hemsidan.

Yoga I Stockholm & Södermalm - Iyengar Yoga


Yin & Yang Yogastudio – S:T Erikplans Personliga Och Kompetenta

I oktober 2020 startar vi vår tredje 200 h Yogalärarutbildning. Även denna gång är den uppbyggd i fyra moduler. Har du en längtan att fördjupa din yoga men utan att bli lärare är du välkommen att gå endast de första tre modulerna.

Yin & Yang Yogastudio – S:T Erikplans Personliga Och Kompetenta


Start – Bikram Yoga City Stockholm

Bikram Yoga 90. Bikramyoga 90-klassen är den ursprungliga klassen som utövas i ett uppvärmt rum med hög fuktighet. Alla kan utöva denna klass, ung som gammal, sjuk som frisk, mjuk som stel, stark som svag och nybörjare till mer erfaren.

Start - Bikram Yoga City Stockholm


Yoga Odenplan Stockholm – Företag

Yoga Odenplan Stockholm – träning, gruppträning, stress, massörer, friskvård, medicinsk yoga, yoga, huvudvärk, rehabilitering, frisk-, hälsovård, dans.

Yoga Odenplan Stockholm - Företag


Gym Stockholm – Nordic Wellness Stockholm Odenplan

Träna på Nordic Wellness Stockholm Odenplan med tillgång till gym, personlig tränare, gruppträning. Vi ger alltid vårt yttersta för din träning.

Gym Stockholm - Nordic Wellness Stockholm Odenplan


Guiden Till Stockholms Bästa Yogaställen – Thatsup

Ashtanga Yoga Stockholm grundades av Gittan Hendele, som på 90-talet var en av de första att undervisa i ashtanga i Stockholm. Här utövas ashtanga på olika nivåer, men också yinyoga, hatha och medicinsk yoga. Idag drivs Ashtanga Yoga Stockholm av Pernilla Cristvall och AnneSophie Sjöblom, men Gittan Hendele undervisar fortfarande.

Guiden Till Stockholms Bästa Yogaställen – Thatsup


Yoga Stockholm Odenplan – Bokadirekt

Yoga Stockholm odenplan. På Bokadirekt kan du hitta och boka t.ex. massörer, naprapater, frisörer och mycket mer nära dig.

 – Bokadirekt


Veckoschema Stockholm Odenplan – Nordic Wellness

Om Nordic Wellness. Nordic Wellness är en av Sveriges största och bästa friskvårdskedjor med 257 gym i Sverige. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris.

Veckoschema Stockholm Odenplan - Nordic Wellness


Massage. Naprapat. Yoga – Hälsocenter Odenplan – Din Hälsa

Här på Din Hälsa tar vi hand om hela dig. Vi ser helheten och förstår att människan är ett med både kropp och själ. Välkommen till ditt hälsocenter!.

Massage. Naprapat. Yoga – Hälsocenter Odenplan – Din Hälsa


Skönhet Och Hälsa Hela Sverige – Bokadirekt

Skönhet och hälsa hela Sverige. På Bokadirekt kan du hitta och boka t.ex. massörer, naprapater, frisörer och mycket mer nära dig.

Skönhet Och Hälsa Hela Sverige - Bokadirekt


YOGADEVI – YogaDevi

Yogdevi – Yoga i Stockholm. Vi är väl etablerade inom ashtangayoga, yinyoga och yogalärarutbildningar. På vårt schema hittar du även pranayama, restorativeyoga och mediyoga. Du hittar oss i Stockholm; Birkastan, Fridhemsplan och Rådhuset och en yogastudio i Järfälla. Yoga för dig som är ny och nyfiken eller inkörd och rutinerad. Ashtangayoga, Yinyoga, Restorativeyoga, Mediyoga.

YOGADEVI - YogaDevi


Inbalance Yoga – Yoga In Södermalm

Inbalance Yoga Mariatorget Adress: Wollmar Yxkullsgatan 1, Stockholm T-bana: Mariatorget, uppgång Mariatorget. Inbalance Yoga Hornstull Adress: Hornstulls Strand 9, Stockholm T-bana: Hornstull, uppgång Hornstull.

Inbalance Yoga – Yoga In Södermalm


Ashtanga Yoga Stockholm

STOCKHOLM :: 20 – 23 augusti 2020  GÖTEBORG :: 23-26 januari 2020 Läs mer om utbildningen här. RESTORATIVE LÄRARUTBILDNING . NÄSTA UTBILDNINGSSTART :: 24/9 2020 4 steg: sammanlagt 100 timmar inklusive självstudier Restorativeyoga • 24–27 sept 2020 Stress & Utmattning • 14-15 nov 2020 Mindfulness • 20–21 feb 2021 Yoga Nidra.

Ashtanga Yoga Stockholm


Yoga Kungsholmen – Ashtangayoga Yinyoga

Yoga är en möjlighet att upptäcka sitt inre och ta bort slöjorna som hindrar oss att leva i vår fulla potential. Öppna upp kroppen och sinnet med ett flödande ashtangayoga där du med andningens hjälp ledsagas in i rörelse efter rörelse.

Yoga Kungsholmen - Ashtangayoga Yinyoga


Tranebergs Yoga – Den Lilla Yogastudion Med Stort Hjärta

I vår studio hålls det hatha yoga, yinyoga, flödande hatha yoga & thaiyogamassage. Vi erbjuder även workshop, drop-in-pass, nybörjarkurs & privatklasser.

Tranebergs Yoga - Den Lilla Yogastudion Med Stort Hjärta


Satyananda Yoga Sverige

Satyananda Yoga Sverige är en självständig yogaorganisation som lär ut Satyananda Yoga, klassisk yoga, och meditation. Vi har yogaskolor i hela landet, från Umeå till Lund.

Satyananda Yoga Sverige


Hatha Yoga – SATS

Hatha yoga arbetar på en djupare nivå genom att skapa en balans mellan kropp och själ för att stärka muskler, uthållighet och flexibilitet. Denna yogaform ger dig tid och utrymme för att bli mer bekant med yogapositionerna.

Hatha Yoga - SATS


Yoga – Kurser Hos Layali Vid Odenplan I Stockholm

Yoga. Kundaliniyoga är en kraftfull yogaform som använder andningstekniker, mantran, mudras, meditationer och asanas yogaställningar för att balansera kroppens olika energisystem.

Yoga - Kurser Hos Layali Vid Odenplan I Stockholm


Posted in: Stockholm

Senast Uppdaterad: June 5, 2020