Yrkeshögskola Stockholm Hr

Utbildning Inom Personal. Arbetsmiljö Och HR

Det finns idag utbildningar och kurser inom personal, arbetsmiljö och HR inom nästan alla tänkbara skolformer. Utbildningarna varierar både i längd och innehåll och du kan läsa allt från en kandidatexamen på universitet eller högskola till en kortare förberedande utbildning på Komvux.

Utbildning Inom Personal. Arbetsmiljö Och HR


HR-Utbildning I Stockholm – Studentum

Här hittar du HR-utbildning i Stockholm. På Studentum kan du söka, hitta och jämföra HR-utbildning och hitta det som passar just dig. I Stockholm finns ett stort utbud av HR-utbildning – Vänta inte längre utan se till att hitta din drömutbildning redan idag!.

HR-Utbildning I Stockholm - Studentum


HR-Utbildning – Studier

Plugga en HR-utbildning och ta hand om företagets främsta resurser och få en yrkestitel som exempelvis personalansvarig, mellanchef eller liknande.

HR-Utbildning - Studier


Kurser Inom Arbetsliv. HR. Personal Och Ledarskap.

Kurser inom Arbetsliv, Projektledning och HR Utveckla dig i ditt yrkesliv eller vidareutbilda dig inom områdena projektledning, ledarskap, personal och HR – där människan står i fokus. Välj mellan olika kurser inom till exempel ledarskap, HR, arbetsrätt, medarbetarsamtal eller personaladministration.

Kurser Inom Arbetsliv. HR. Personal Och Ledarskap.


Hitta Utbildning – Yrkeshögskolan

Stockholm Utbildningsanordnare Hyper Island Program AB – Stockholm Butiksledare. Ekonomi, administration och försäljning En karriär som butikschef! Gillar du ekonomiskt ansvar, ledarskap och försäljning, är det här utbildningen för dig. Nästa utbildningsstart Augusti 2020 Studieort Distans Stockholm.

Hitta Utbildning - Yrkeshögskolan


Bli Certifierad HR – HR Utbildning I 3 Steg – Framfot

Personal och HR Certifierad HR. En utbildning för dig som är eller kommer att bli HR-chef eller HR-ansvarig, och för dig som vill ta vara på er viktigaste resurs: personalen. Den här utbildningen passar dig som vill se till att du har rätt HR-kompetens. Och få ett kvitto på det i form av en certifiering. Utbildningen Certifierad HR.

Bli Certifierad HR – HR Utbildning I 3 Steg - Framfot


HR-Assistent – – Hermods – Yrkeshögskola

Som HR-assistent behöver du kunna kommunicera på ett bra sätt. Att ha god förståelse för sin omvärld är en bra egenskaper när man arbetar inom HR-området. Arbetsuppgifterna som HR-assistent kan variera men vanliga uppgifter är lönefrågor, rekryteringsarbete, arbetsrättsliga frågeställningar, internutbildning, arbetsmiljöarbete och administration av anställningskontrakt.

HR-Assistent - - Hermods - Yrkeshögskola


Yrkeshögskola I Stockholm – Studier

Gå på yrkeshögskola i Stockholm och välj mellan olika ämnesområden. Läs mer om yrkeshögskolan och jämför olika utbildningar på studier!.

Yrkeshögskola I Stockholm - Studier


Yrkeshögskoleutbildningar På FEI – FEI

FEI är en framträdande aktör i denna sektor, vi erbjuder en rad utbildningar inom yrken som efterfrågas på arbetsmarknaden. När du är klar med dina YH-studier kan du bygga på med fortsatta studier för att uppnå universitetsexamen. Välkommen att läsa mer om utbildningarna här på vår hemsida.

Yrkeshögskoleutbildningar På FEI - FEI


Utbildning. Personal / Arbetsmiljö / HR. Yrkeshögskola

Här hittar du utbildningar inom “Personal / Arbetsmiljö / HR, Yrkeshögskola”. Gå igenom listan för att hitta en utbildning som passar just dig. Vill du veta mer om någon av dem? Toppen! Gör en intresseanmälan – så kontaktar utbildaren dig. Lycka till med ditt studiesökande!.

Utbildning. Personal / Arbetsmiljö / HR. Yrkeshögskola


Yh-Utbildningar / Yrkeshögskoleutbildningar I Sverige

På Yhutbildningar hittar du information om vilka Yrkeshögskoleutbildningar, förkortat Yh-utbildningar, som finns och hur man söker dem. Idag kan du söka och hitta information om 968 Yh-utbildningar från olika Yrkeshögskolor över hela landet.

Yh-Utbildningar / Yrkeshögskoleutbildningar I Sverige


Din Guide Till Yh-Utbildningar Och Yrkeshögskolan – Yhguiden

YrkeshögskoleGuiden ger dig information om studier på yrkeshögskolan och yh-utbildningar. Vi hjälper dig finna din yh-utbildning efter plats eller ämne!.

Din Guide Till Yh-Utbildningar Och Yrkeshögskolan - Yhguiden


Öppna Utbildningar – Korta Kurser – Yrkeshögskola — IHM

Genom våra utbildningar får du aktuell kunskap och praktisk förmåga att förändra och se nya affärsmöjligheter i en komplex, snabbrörlig värld.

Öppna Utbildningar - Korta Kurser - Yrkeshögskola — IHM


Lediga Jobb – Stockholm

HR-stabens uppdrag utgår från att ha en styrande, rådgivande, utbildande och kontrollerande funktion gentemot förvaltningens verksamheter utifrån arbetsrättsliga lagar och avtal. Staben har expertkompetens inom HR-området som omfattar en bredd av frågor som rör medarbetarskap, ledarskap, arbetsmiljöfrågor, facklig samverkan, kompetensförsörjning och organisationsförändringar.

Lediga Jobb - Stockholm


Lediga Jobb – Region Stockholm

Här finner du lediga jobb att söka inom Region Stockholm, tidigare Stockholms läns landsting.

Lediga Jobb - Region Stockholm


Kurser I Personaladministration Och Löneadministrartion

Folkuniversitetets kursen som ger dig kunskaper inom rekrytering, förhandlingsteknik, semesterberäkning och arbetsrätt. Det finns många kunskapsområden inom personal- och löneadministration.

Kurser I Personaladministration Och Löneadministrartion


HR-Administratör Yrken Framtid

HR-administratörer kan ha varierande utbildningsbakgrund. Lägst gymnasiekompetens, helst från Handels- och administrationsprogrammet eller från Ekonomiprogrammet, men allt oftare efterfrågar arbetsgivare någon form av eftergymnasial utbildning t ex från högskola / universitet eller från Yrkeshögskola.

HR-Administratör Yrken Framtid


Våra Utbildningar – TUC – Yrkeshögskola

Har du ett speciellt yrke du drömmer om, och är intresserad av den bästa vägen dit? TUC erbjuder flera olika yrkeshögskoleutbildningar, alla i nära samarbete med näringslivet.

Våra Utbildningar - TUC - Yrkeshögskola


Utbildningar Som Ger Jobb – YrkesAkademin

Välkommen till Yrkesakademin! Hos oss på YA får du rätt verktyg till att lyckas i arbetslivet och din nästa karriär. Ansök till din drömutbildning idag!.

Utbildningar Som Ger Jobb - YrkesAkademin


Kontakta Oss – Kontaktinformation – JENSEN Education

Här hittar du adressuppgifter samt kontaktinformation till vår personal på JENSEN education.

Kontakta Oss - Kontaktinformation - JENSEN Education


Yrgo. Högre Yrkesutbildning Göteborg

Utbildning i fokus: Industrial Technical Artist. Utbildningen för dig som är kreativ, teknisk och gillar pusslande och problemlösning. Som Technical Artist hittar du smarta lösningar för att förenkla och effektivisera skapandet av bilder och animationer från 3D-modeller.

Yrgo. Högre Yrkesutbildning Göteborg


Posted in: Stockholm

Senast Uppdaterad: June 5, 2020