Yrkeshögskola Stockholm

YH – Yrkeshögskola – Stockholms Stad – Vuxenutbildning.Stockholm

Stockholms stad har beslutat att all utbildning inom vuxenutbildningen och yrkeshögskola ska ske på distans. Det betyder att det inte ska vara någon undervisning i skolornas lokaler. Stadens vuxenutbildningsskolor fortsätter bedriva undervisning, men på andra sätt med hjälp av digitala hjälpmedel.

YH – Yrkeshögskola - Stockholms Stad - Vuxenutbildning.Stockholm


Yrkeshögskolan Nackademin I Utbildningar Som Leder Till Jobb

Brett utbud av utbildningar & kurser på Nackademin. En av Sveriges största yrkeshögskolor med relevanta utbildningar för marknaden. Byt karriär enkelt!.

Yrkeshögskolan Nackademin I Utbildningar Som Leder Till Jobb


Yrkeshögskola I Stockholm – AllaStudier

Här hittar du utbildningar inom “Yrkeshögskola i Stockholm”. Gå igenom listan för att hitta en utbildning som passar just dig. Vill du veta mer om någon av dem? Toppen! Gör en intresseanmälan – så kontaktar utbildaren dig. Lycka till med ditt studiesökande!.

Yrkeshögskola I Stockholm - AllaStudier


Utbildning I Stockholm

Här hittar du eftergymnasiala utbildningar i Sverige och utomlands. Varje utbildning har en beskrivning där du hittar all nödvändig information samt möjligheter för dig att komma i kontakt med skolan eller utbildningsanordnaren.

Utbildning I Stockholm


Newton – Yrkeshögskoleutbildningar Och Diplomutbildningar

Newton grundades 1993 och bedriver yrkeshögskole-, diplom- och företagsanpassade utbildningar i Stockholm, Göteborg och Malmö. Utbildningarna bedrivs inom områdena IT, Samhällsbyggnad och Byggteknik.

Newton - Yrkeshögskoleutbildningar Och Diplomutbildningar


TUC I Stockholm – TUC – Yrkeshögskola

TUCs lokaler i Stockholm ligger i Mariehäll Bromma, på Gårdsfogdevägen 5. Endast 100 meter från både tvärbana och bussar vid hållplats Karlsbodavägen finns våra lokaler. För dig som kommer med flyg, så är det inte mer än 5 minuters gångväg från Bromma flygplats.

TUC I Stockholm - TUC - Yrkeshögskola


Utbildning I Stockholm – Sök Yrkesutbildningar!

Bartenderutbildning i Stockholm European Bartender School Här på European Bartender School har vi fulländat vår unika stil och våra noga utformade praktiska metoder sedan 1999.

Utbildning I Stockholm - Sök Yrkesutbildningar!


Start – Myndigheten För Yrkeshögskolan

Myndigheten för yrkeshögskolan bidrar till att försörja arbetslivet med rätt kompetens i rätt tid. Vårt huvuduppdrag är att ansvara för frågor som rör yrkeshögskolan i Sverige.

Start - Myndigheten För Yrkeshögskolan


Yrkeshögskoleutbildningar – Folkuniversitetet

Välkommen till Folkuniversitetets yrkeshögskoleutbildningar! Kvalificerad yrkespraktik utomlands. När du läser någon av Folkuniversitetets YH-utbildningar har du även möjlighet att göra din LIA-period utomlands.

Yrkeshögskoleutbildningar - Folkuniversitetet


Välkommen Till MTR Yrkeshögskola I Stockholm – MTR

Välkommen till MTR Yrkeshögskola i Stockholm. MTR Yrkeshögskola har funnits sedan 2017 och vi har utbildningar för dig som är intresserad av ett spännande yrke inom järnvägen. MTR driver två egna yrkeshögskoleutbildningar, lokförare respektive tågtekniker.

Välkommen Till MTR Yrkeshögskola I Stockholm - MTR


Stadsmissionens Yrkeshögskola – Stadsmissionens Skolstiftelse

Stadsmissionens Yrkeshögskola följer Folkhälsomyndighetens rekommendation att bedriva vuxenutbildning på distans. Det innebär att samtliga studenter på skolan studerar hemifrån samt att skolans fysiska lokaler är stängda för besökare.

Stadsmissionens Yrkeshögskola - Stadsmissionens Skolstiftelse


Startsidan – KYH

På KYH har vi valt att fokusera på och spetsa kompetensen inom de tre områden vi kan bäst: samhällsbyggnad, IT och ekonomi. Detta för att kunna erbjuda de bästa utbildningarna tillgängliga på marknaden.

Startsidan - KYH


Yrkeshögskola – Xenter

Vägen till jobb: Yrkeshögskolan är resultatet av arbetsmarknadens behov av fler utbildade och kompetenta personer. Det är där Xenter – och framför allt du – kommer in. Våra studiemedelsberättigande YH-utbildningar ger dig den kunskap som faktiskt behövs, och som är eftertraktad på arbetsmarknaden.

Yrkeshögskola - Xenter


YH -Yrkeshögskoleutbildningar – Åsö Vuxengymnasium

Nästa kursstart för båda utbildningarna är den 17 augusti 2020. Du kan söka från hela landet men måste vara på plats i Stockholm under undervisningstiden; 17 augusti 2020 till 4 juni 2021 då undervisningen sker i klassrum i Campus Åsös lokaler på Blekingegatan 55, på Södermalm. Du ansöker mellan 2 mars och 30 april.

YH -Yrkeshögskoleutbildningar - Åsö Vuxengymnasium


Utbildningar Som Ger Jobb – YrkesAkademin

Välkommen till Yrkesakademin! Hos oss på YA får du rätt verktyg till att lyckas i arbetslivet och din nästa karriär. Ansök till din drömutbildning idag!.

Utbildningar Som Ger Jobb - YrkesAkademin


Yrkeshögskolemässan I Stockholm 2020 – Studentum

Yrkeshögskolemässan i Stockholm 2020. Varmt välkommen till YH-mässan i Stockholm, utbildningsmässan med fokus på Yrkeshögskola! På plats kommer du att kunna träffa ett stort antal Yrkeshögskolor och ställa dina frågor. Under dagen kan du också lyssna på intressanta seminarier.

Yrkeshögskolemässan I Stockholm 2020 - Studentum


YH-Utbildningar I Stockholm – JENSEN Yrkeshögskola

JENSEN yrkeshögskola erbjuder IT-utbildningar i Göteborg, Stockholm och på distans. I menyn till höger ser du vilka utbildningar som erbjuds på vilka orter. Sista ansökningsdag för samtliga utbildningar är 1 maj. Våra YH-utbildningar i Stockholm. Frontendutveckare Frontendutvecklare – webbsäkerhet IT-projektledare Teknisk Testare.

YH-Utbildningar I Stockholm - JENSEN Yrkeshögskola


Vuxenutbildning – Stockholms Stad

Lärvux Stockholm är en vuxenutbildning för dig över 20 år och har svårt att lära dig nya saker. YH – Yrkeshögskola Yrkeshögskolan är en utbildning efter gymnasiet som ger dig bra möjligheter att få jobb.

Vuxenutbildning - Stockholms Stad


Stadsmissionens Yrkeshögskola – Buteljgatan 6. Stockholm

Karta och andra adresser Buteljgatan 6, 117 43 Stockholm. Stadsmissionens Yrkeshögskola har verksamhet på Buteljgatan 6 i Liljeholmskajen, Stockholm.

Stadsmissionens Yrkeshögskola - Buteljgatan 6. Stockholm


Consensum Yrkeshögskola – För Dig Som Redan Jobbar Inom Vård Och

Consensum Yrkeshögskola erbjuder högre utbildning till dig som redan arbetat en tid inom vård och omsorg och nu känner behov av att fördjupa dina kunskaper och söker nya utmaningar. Våra utbildningar är på distans med träffar på skolan ca en dag per månad.

Consensum Yrkeshögskola – För Dig Som Redan Jobbar Inom Vård Och


Yrkeshögskola – Studier

Funderar du på att börja studera och vill kombinera teori och praktik? Då är yrkeshögskoleutbildning det rätta för dig! Hos oss på studier har vi över 250 olika yrkesutbildningar över hela Sverige samlade. Vi på studier vill göra det enkelt för dig som letar efter YH-utbildningar att hitta den rätta för dig enkelt. Om yrkeshögskola Yrkeshögskola är en utbildningsform.

Yrkeshögskola - Studier


Posted in: Stockholm

Senast Uppdaterad: June 5, 2020