Zeteo Stockholms Universitet

Bibliotek – Stockholms Universitet

Stockholms universitetsbibliotek är ett av Sveriges största forskningsbibliotek. Det är fortfarande problem med att läsa artiklar i Mediearkivet. Vi arbetar tillsammans med leverantören för att lösa problemet.

Bibliotek - Stockholms Universitet


Karnov + Zeteo = Juno – Bibliotek – Stockholms Universitet

Allt som tidigare varit tillgängligt via Karnov och Zeteo på universitetet ska nu finnas i Juno – från Norstedts Juridik NJ. Varken plattformen för Zeteo eller Karnov finns kvar hos oss.

Karnov + Zeteo = Juno - Bibliotek - Stockholms Universitet


Juridiska Fakulteten

Juridiska fakulteten vid Stockholms universitet är landets största juridiska fakultet, både med avseende på antal forskare och studenter. Så gott som alla rättsvetenskapliga områden finns representerade. Vid juridiska fakulteten finns en institution – Juridiska institutionen. Tillsammans kallas fakulteten och institutionen ofta för.

Juridiska Fakulteten


Norstedts Juridik

Norstedts Juridik – marknadsledande utgivare av juridiska verktyg och tjänster . Genom vår stora bokutgivning och digitala informationstjänst JUNO hjälper vi våra kunder fatta rätt beslut i svåra situationer.

Norstedts Juridik


Fristående Kurser – Juridiska Institutionen

Läs mer om våra fristående kurser vid den juridiska institutionen, Stockholms universitet.

Fristående Kurser - Juridiska Institutionen


Varför Kommer Jag Inte Åt Zeteo Eller Karnov? – Stockholms

Stockholms universitetsbibliotek är ett av Sveriges ledande forskningsbibliotek. Hos oss får du tillgång till all vetenskaplig litteratur du behöver inom universitetets ämnesområden. Vi vänder oss främst till dig som studerar, forskar eller utbildar vid Stockholms universitet men välkomnar också allmänheten.

Varför Kommer Jag Inte Åt Zeteo Eller Karnov? - Stockholms


Nyheter – Juridiska Institutionen

För Stockholms universitet innebär det fyra nya ledamöter. Lars Hörngren – 2020 års hedersdoktor inom juridik 2020-04-22 Stockholms universitet har utsett 2020 års hedersdoktorer, som på ett utmärkande sätt bidragit till universitetets forskning och utbildning.

Nyheter - Juridiska Institutionen


Biblioteket För Socialt Arbete – Institutionen För Socialt Arbete

Biblioteket för socialt arbete flyttar inom kort sina samlingar till Frescatibiblioteket och i lokalerna vid Sveaplan blir det istället studieplatser.

Biblioteket För Socialt Arbete - Institutionen För Socialt Arbete


Start – Lunds Universitet

Lunds universitet grundades 1666 och har under flera år rankats omkring de 100 bästa universiteten i världen. Här finns 47 700 studenter och 7 500 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö.

Start - Lunds Universitet


Experter – Norstedts Juridik

Zeteo; Publikationer . och värdepappersrätt vid juridiska fakulteten Stockholms universitet 199 . och är anställd vid Polismyndigheten i Stockholms län.

Experter - Norstedts Juridik


En Introduktion Till Förvaltningsrätten – Norstedts Juridik

EN INTRODUKTION TILL FÖRVALTNINGSRÄTTEN syftar till att sätta in förvaltningsrätt i ett helhetsperspektiv, samtidigt som en vardagsnära anknytning eftersträvas. Den som ser till sin egen ansökan om bygglov eller lärarlegitimation eller till sitt eget överklagande av ett beslut hos Förvaltningsrätten får på så sätt enkl.

En Introduktion Till Förvaltningsrätten – Norstedts Juridik


Databaser A-Ö – Uppsala Universitetsbibliotek – Uppsala

Uppsala universitet har tillgång till alla standarder utgivna av SIS i fulltext + ett urval av andra standarder. arXiv – Öppet digitalt arkiv för preprints inom matematik, fysik, astronomi, datavetenskap, kvantitativ biologi, statistik och kvantitativ finansvetenskap.

Databaser A-Ö - Uppsala Universitetsbibliotek - Uppsala


Artiklar. Databaser Och Tidskrifter – Umeå Universitet

Biblioteket prenumererar på ett stort antal tidskrifter och databaser. Som student eller forskare har du fri tillgång till dessa resurser både när du är på biblioteket och utanför campus.

Artiklar. Databaser Och Tidskrifter - Umeå Universitet


Höjer synar högskolan 2019 – Hur fungerar undervisningen på universitet och högskolor?


Studentreceptionen – Lunds Universitet

Studentreceptionen svarar på dina frågor om exempelvis: Utbildningar och kurser som erbjuds vid Lunds universitet; Utlandsstudier; Erasmuspraktik.

Studentreceptionen - Lunds Universitet


I Vilken Databas Kan Jag Hitta Norska Domstolsdokument?

Stockholms universitetsbibliotek är ett av Sveriges ledande forskningsbibliotek. Hos oss får du tillgång till all vetenskaplig litteratur du behöver inom universitetets ämnesområden. Vi vänder oss främst till dig som studerar, forskar eller utbildar vid Stockholms universitet men välkomnar också allmänheten.

I Vilken Databas Kan Jag Hitta Norska Domstolsdokument?


JURIDISKA INSTITUTIONEN Stockholms Universitet

Stockholms universitet GRÄNSERNA FÖR DEN AKTIEBOLAGSRÄTTSLIGA LOJALITETSPLIKTEN MED AVSEENDE PÅ FÖRBUDET ATT UTNYTTJA BOLAGETS AFFÄRSMÖJLIGHETER – En komparativ studie av svensk och engelsk rätt Helén Landenberg Examensarbete i bolagsrätt 30 hp Examinator: Henrik Karlström Stockholm,Vårterminen 2014.

JURIDISKA INSTITUTIONEN Stockholms Universitet


Startsida – Medarbetarwebben – Medarbetarwebben

Lunds universitet använder, liksom övriga nordiska lärosäten, tjänsten Zoom av Sunet/NORDUnet, med servrar i Danmark. NORDUnets Zoomtjänst följer GDPR och övrig europeisk datalagstiftning och all data lagras och behandlas inom EU.

Startsida - Medarbetarwebben - Medarbetarwebben


InfoTorg Juridik – Om InfoTorg Juridik

Annonsera i InfoTorg Juridik. På InfoTorg Juridik når du målgruppen jurister och juristbranschen på ett kostnadseffektivt sätt. Bland våra läsare räknas många av Sveriges ledande jurister inom det privata näringslivet och den statliga sektorn.

InfoTorg Juridik - Om InfoTorg Juridik


Örebro Universitet – Utbildning. Forskning Och Innovation

Örebro universitet är ett expansivt lärosäte vars utbildning och forskning präglas av modernitet och kvalitet och rankas högt bland världens universitet!.

Örebro Universitet - Utbildning. Forskning Och Innovation


Söka Rätt – Informationssökning

Som lärare vid Juridiska institutionen, Stockholms universitet undervisar jag i bl.a. juridisk informationssökning.På denna blogg delar jag med mig tips för sökning i olika databaser och på nätet.

Söka Rätt - Informationssökning


Instruktioner Enligt Oxford För Fotnoter Och – Karlstads

Stockholms tingsrätt, dom 2009-08-31, mål B 3870-09. När du vill hänvisa till en . specifik sida i ett rättsfall, skriv då i fotnoten t.ex.: 14 NJA 1994 s. 256, på s. 257. 15 . RÅ 1994 ref 2, på s. 43. 2.2.4 Hur du hänvisar till offentligt tryck i en fotnot Gällande t.ex. proposition, utskottsbetänkanden och SOU hänvisas till.

Instruktioner Enligt Oxford För Fotnoter Och - Karlstads


Högskolan I Gävle – Högskolan I Gävle

Högskolan i Gävle är en modern högskola med stark miljöprofil. Här kan du bland annat utbilda dig till lärare, sjuksköterska, socionom, ekonom, ingenjör, fastighetsmäklare, lantmätare och personalvetare.

Högskolan I Gävle - Högskolan I Gävle


Skadeståndsrätt SKADE-P – Fastreg.Juridicum.Su

Dessa kommentarer finns inte med i studiematerialet utan läses enklast på webben. Studenter vid Stockholms universitet har kostnadsfritt tillgång till kommentaren via Stockholms universitetsbiblioteks hemsida. Så här gör du för att läsa kommentaren. Gå till sub.su. Klicka på “databaser”. Klicka “Z” och sedan “Zeteo”.

Skadeståndsrätt SKADE-P - Fastreg.Juridicum.Su


Posted in: Stockholm

Senast Uppdaterad: June 5, 2020